Ático Δελφών 95, 546 44, Θεσσαλονίκη, Analipsi, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΔελφών 95, 546 44, Θεσσαλονίκη
€ 550/mes
1 habitación
40 m²
1 baño
Planta 5
Ascensor
Anuncio actualizado el 06/06/2024
Descripción

referencia: 1-695


Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΔΕΛΦΩΝ ENOIKIAZEΤΑΙ ανακαινισμένη γκαρσονιέρα , στον 5 ο όροφο προσεγμένης πολυκατοικίας του 1969 με καινούριο ανελκυστήρα , συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ.. 

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, σαλοκουζίνα με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, φούρνος, εστίες, πλυντήριο ρούχων) και ένα μπάνιο με παράθυρο για φυσικό φως και αερισμό.

Οι παροχές περιλαμβάνουν ατομική θέρμανση με αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές (προσεχώς) , σίτες και διπλά τζάμια για καλύτερη μόνωση και ενεργειακή απόδοση. 

Κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη μπορεί να τοποθετηθεί και μερική επίπλωση!

Στην ταράτσα της πολυκατοικίας υπάρχει καινούρια μόνωση , στο ταβάνι του ακινήτου έχει τοποθετηθεί φελιζόλ για ακόμη καλύτερη μόνωση , επίσης έχουν αλλαχτεί οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις .

Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων (στάση μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας) , 100 μέτρα από μελλοντική στάση μετρό , δίπλα σε καταστήματα , σούπερ μάρκετ , φαρμακεία και μόλις 350 μέτρα από την Βασ. Όλγας και 500μ. από την Νέα Παραλία με τα πόδια.
Η απόσταση η προς τα πανεπιστήμια είναι 1700 μέτρα , η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι 2500 μέτρα μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο και η απόσταση από το αεροδρόμιο 11000 μέτρα .  - Τιμή: 550 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Alquiler
tipología
Ático | Inmueble de lujo
superficie
40 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 550/mes
gastos de comunidad
€ 15/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1969
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante