Ático Γράμμου 18, Μελίσσια, Ελλάδα, Orio Kifisias, Melissia

MelissiaΓράμμου 18, Μελίσσια, Ελλάδα
€ 623.000
5 habitaciones
152 m²
2 baños
Planta 3
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 27/05/2024
Descripción

referencia: 612


Προς πώληση βρίσκεται ένα νεόδμητο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 152 τ.μ., σε ένα όμορφο και ήσυχο σημείο των ΜελισσΊων ,. Το ακίνητο, με κωδικό 612, βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου και έχει υπέροχη θέα στο ανοιχτό ορίζοντα. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2024 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, εγγυώντας την υψηλή ποιότητα και απόδοση του.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν άνετο χώρο σαλοκουζίνας, 2 μπάνια και διαθέτει μπαλκόνι με θέα στον καταπράσινο κήπο του οικοπέδου, που έχει έκταση 820 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά και προσφέρει άνετους χώρους με αρμονική διαρρύθμιση.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο για την άνεση και την οικονομία σας, ενώ οι μοντέρνες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του σας δίνουν την αίσθηση ενός σύγχρονου και προσεγμένου χώρου. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική διαχρονική ομορφιά του ξύλου στα πατώματα και την ζεστασιά του τζακιού, ενώ τα αλουμινένια κουφώματα και οι διπλά ενεργειακά τζάμια εξασφαλίζουν την ησυχία και την μόνιμη θερμοκρασία στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Το ακίνητο προσφέρει επίσης άνετα αποθηκευτικούς χώρους, όπως εντοιχισμένες ντουλάπες και αποθήκη 10 τ.μ , ενώ ο ανελκυστήρας εξυπηρετεί όλους τους ορόφους. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με πρόσβαση για ΑΜΕΑ, προσφέροντας την ευκολία και την προσβασιμότητα σε όλους. Επιπλέον, παρέχει και χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο σας, ενώ υπάρχει δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πλούσιες ανέσεις και παροχές, όπως εγκαταστάσεις A/C, συναγερμό, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler για την εξοικονόμηση ενέργειας, δορυφορική κεραία και θυροτηλεόραση για την άνεση και την ασφάλεια σας. Το κτίριο είναι επίσης εξοπλισμένο με εσωτερική σκάλα και ανοιχτωσιά, ενώ το μπαλκόνι του διαμερίσματος, έχει έκταση περίπου 20 τ.μ. και προσφέρει μια όμορφη θέα στο γύρω περιβάλλον.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 623.000 € και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και ποιοτικό διαμέρισμα σε μια ήρεμη και οικογενειακή γειτονιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την πρακτικότητα, σε ένα από τα καλύτερα σημεία των Μελισσίων Τηλ:
2106220211 .  6971909433 . www.idealhome.gr , mesitikoidealhome@gmail.com.
Επισκεφθείτε το site μας www.idealhome.gr  να βρείτε όλα τα διαθέσιμα ακίνητα.



Características
contrato
Venta
tipología
Ático | Inmueble de lujo
superficie
152 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
3° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 623.000
Eficiencia energética
año de construcción
2024
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante