5+ habitaciones
550 m²
3+ baños
Anuncio actualizado el 13/06/2024
Descripción

referencia: 25319-10322


Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Τάνας Αναστάσιος). 

Πωλούνται 14 διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 550 τετραγωνικών μέτρων, με εξαιρετικές επενδυτικές προοπτικές, ιδανικά για επενδυτές και κατασκευαστές.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Α. 11 Γκαρσονιέρες Μισθωμένες:

Κάθε γκαρσονιέρα είναι πλήρως εξοπλισμένη και αυτή τη στιγμή νοικιάζεται, προσφέροντας σταθερό εισόδημα. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ιδανικά για φοιτητές ή επαγγελματίες που αναζητούν οικονομικές λύσεις διαμονής.

Β. 2 Δυάρια Μισθωμένα:
Τα διαμερίσματα αυτά προσφέρουν άνετους χώρους και είναι κατάλληλα για φοιτητές, ζευγάρια. Είναι πλήρως μισθωμένα και σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίζοντας επιπλέον εισόδημα για τον επενδυτή.

Γ. Διαμέρισμα 160 τ.μ. Ημιτελές στον 2ο Όροφο:
Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Είναι ημιτελές και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί σε  τέσσερα μικρότερα διαμερίσματα, μεγιστοποιώντας έτσι το επενδυτικό δυναμικό και την απόδοση. 

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα:
Σταθερό Εισόδημα: Οι μισθωμένες γκαρσονιέρες και τα δυάρια προσφέρουν άμεσα σταθερό εισόδημα με εξαιρετική απόδοση.

Επενδυτικές Δυνατότητες:
Το ημιτελές διαμέρισμα των 160 τ.μ. προσφέρει ευελιξία και πολλές επιλογές διαμόρφωσης, ιδανικό για μελλοντική εκμετάλλευση .

Κεντρική Τοποθεσία:

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα, αγορές, πανεπιστημιακές σχολές και λοιπές υπηρεσίες

Υψηλή Απόδοση Επένδυσης: Με τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον διαμερισμάτων και την ήδη υπάρχουσα ενοικίαση, τα ακίνητα υπόσχονται υψηλή απόδοση επένδυσης.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε ραντεβού υπόδειξης. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για μια επικερδή επένδυση σε ακίνητα που συνδυάζουν άμεσα έσοδα και μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης.
Características
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
550 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Orientación este
Costes
precio
€ 590.000
Eficiencia energética
año de construcción
2004
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante