Ático Σκουφά 5, Νέα Ερυθραία, Ελλάδα, Ethnikiston kai Anapiron Polemou, Nea Erithraia

Nea ErithraiaΣκουφά 5, Νέα Ερυθραία, Ελλάδα
€ 385.000
4 habitaciones
110 m²
2 baños
Planta 5
Ascensor
Anuncio actualizado el 27/05/2024
Descripción

referencia: 613


Κωδικός ακινήτου: 613 - Σε μια από τις πιο καταξιωμένες γειτονιές της Νέας Ερυθραίας , έχουμε τη χαρά να σας προτείνουμε ένα πανέμορφο ανακαινισμένο διαμέρισμα, στον 5ο όροφο με απεριόριστη θέα, επιφάνειας 110 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και 2 μπάνια. Ανεξάρτητα από το έτος κατασκευής, το 1990, το διαμέρισμα έχει ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι του επιφανείας 25 τ.μ ,ενώ τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα πατώματα προσδίδουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο. Η πόρτα του διαμερίσματος είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, ενώ υπάρχει και ανελκυστήρας για την ευκολία σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος είναι η πρόσβαση ΑΜΕΑ, που το καθιστά ιδανικό για οικογένειες με μέλη με κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, διαθέτει και πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας, αποθήκη για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, καθώς και κήπο για να απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.Το τζάκι θα σας ζεστάνει τις χειμωνιάτικες νύχτες, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τη δροσιά του A/C τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.Το διαμέρισμα διαθέτει συναγερμό για την ασφάλειά σας, και διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες και διπλά τζάμια για την άνεση σας. Επίσης, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler για να απολαμβάνετε ζεστό νερό όλο το χρόνο. Η δορυφορική κεραία και η θυροτηλεόραση είναι διαθέσιμες για να έχετε πρόσβαση σε ψυχαγωγία και ενημέρωση, ενώ το νυχτερινό ρεύμα είναι πρακτικό για κάθε ανάγκη.

Το διαμέρισμα είναι πραγματικά ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος, ιδανικός για να φιλοξενήσει την οικογένειά σας. Στο δώμα υπάρχει ένας ιδιόχρηστος χώρος 40 τμ που απολαμβάνεις την καλύτερη θεα της Αττικής. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο όμορφο και λειτουργικό ανακαινισμένο διαμέρισμα στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας. Η τιμή πώλησης είναι 385.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια επίσκεψη και να δείτε από κοντά το μέλλον σας σπίτι


Características
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
110 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
5° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Instalación tv con antena parabólica
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 385.000
gastos de comunidad
€ 85/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1990
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante