Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
W.C
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25

Casa unifamiliar Κρήτης, 570 13, Ωραιόκαστρο, Centro, Oreokastro

OreokastroΚρήτης, 570 13, Ωραιόκαστρο
€ 1.100.000
5+ habitaciones
600 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 02/09/2024
Descripción

referencia: 55762

Κωδικός ακινήτου: 55762 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1995 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, Roof Garden, playroom, κάμερες, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 100 τ.μ. - Τιμή: 1.100.000 €
Με συνολικό εμβαδόν 600 τμ. και εκτείνεται σε οικόπεδο 1000τμ.αυτή η μοναδική κατοικία βρίσκεται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου σε σημείο που παρέχει ανεμπόδιστη θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και τον Θερμαϊκό κόλπο καθώς και προς την όμορφη εξοχή της γύρω περιοχής. Μέσα σε έναν ωραία διαμορφωμένο κήπο ο οποιος ειναι εξοπλισμενος με αυτοματο ποτισμό και φωτισμό , το ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα με ευκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.Διαθέτει ατομικη θερμανση  φυσικου αεριου,αυτονομη σε καθε επιπεδο με ενδοδοδαπεδια θερμανση ακομα και στο γκαραζ. Συνοδευεται απο  ηλιακους θερμοσιφωνες που εκτεΊνονται σε 26τμ. στην κορυφή της μονοκατοικιας.Διαθέτει 3 τζακια ακομα και στην πισινα!!!!Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκεται ο χώρος που φιλοξενεί την εσωτερική πισίνα  με συγχρονο συστημα αφυγρανσης και διαθέτει άμεση πρόσβαση προς τον κήπο και στην άλλη πλευρά του ισογείου βρίσκεται ο χώρος της μοναδικής σε ποιοτητα Sauna και του πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου. Ακόμη, στο ισόγειο, βρίσκεται ένα μικρό ανεξάρτητο διαμέρισμα που αποτελεί τον ξενώνα. Στον πρώτο όροφο της βίλας βρίσκεται το μεγάλο σαλόνι της κατοικίας, κουζίνα και wc για την εξυπηρέτηση αυτού του επιπέδου. Ανεβαίνοντας επίπεδο υπάρχει το πρώτο master bedroom και στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το κυρίως master bedroom καθώς και ένας πολύ ευχάριστος και φωτεινός χώρος δύο γραφείων που προσφέρει απεριόριστη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις και πρόσβαση σε μία υπέροχη βεράντα που δίνει την δυνατότητα απόλαυσης στιγμών χαλάρωσης και ηρεμίας. Η ιδιοκτησία αυτή επιπλέον διαθέτει δύο κλειστές θέσει στάθμευσης. Με βεβαιότητα μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού ενδιαφερόμενου.
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Γιώργος Αδαμούδης 6908685136 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
600 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 1.100.000
Precio del m²
1.833 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante