Casa unifamiliar Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιούρι 63085, Paliouri, Pallini

PalliniΜεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιούρι 63085
€ 1.250.000
4 habitaciones
163 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 29/05/2024
Descripción

referencia: D004

Αφεθείτε στην επιτομή της παράκτιας πολυτέλειας με αυτή τη βίλα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.// Βίλα στο Παλιούρι σε προνομιακή τοποθεσία περιτριγυρισμένη από τη φύση σε μια ήσυχη περιοχή δίπλα στη θάλασσα. Αυτή η βίλα 163 τ.μ. αποτελείται από 2 επίπεδα και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ενιαία κουζίνα/σαλόνι. Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτικό σύστημα θέρμανσης, αντλία θερμότητας, μοντέρνα δάπεδα με πλακάκια, θέα στη θάλασσα, εξαρτήματα παραθύρων αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα, χώρο στάθμευσης, αποθήκη, κήπο 750, ιδιωτική πισίνα, σύστημα συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτό χώρο, προεγκατάσταση για έξυπνη διαβίωση στο σπίτι και πολλά άλλα. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2024 με τα καλύτερα υλικά. . Ενεργειακή κλάση κτιρίου: Α+ Απόσταση απο θάλασσα 20 μέτρα

Ένα σύγχρονο αριστούργημα, αυτή η νέα κατοικία παντρεύει άψογα τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τη μεσογειακή γοητεία.
Οι κομψές καθαρές γραμμές και το όμορφο πέτρινο εξωτερικό δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτική έκκληση, που συμπληρώνεται από βεράντες καλυμμένες με πέργκολα και διαμορφωμένους κήπους.

Μπείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και κομψότητας καθώς εξερευνάτε το υπαίθριο καταφύγιο, το οποίο διαθέτει πισίνα και όμορφο κατάστρωμα με θέα στη θάλασσα.
Μεγάλα ανοίγματα παραθύρων προσκαλούν το παράκτιο φως να διαπεράσει το εσωτερικό, ενισχύοντας την ευρύχωρη αίσθηση της κατοικίας δύο επιπέδων.

Ελάτε να δείτε Αυτή η παραθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της - όπου η αρχιτεκτονική κομψότητα συναντά τη γαλήνια ομορφιά της ακτογραμμής της Χαλκιδικής. Καλέστε μας για να δείτε **Ενθουσιώδεις πωλητές
Características
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
163 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Balcón
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 1.250.000
Eficiencia energética
año de construcción
2000
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante