Piso de una habitación Μοσχάτο, Centro, Moschato

MoschatoΜοσχάτο
€ 300.000
2 habitaciones
46 m²
1 baño
Planta 5
Ascensor
Anuncio actualizado el 18/06/2024
Descripción

referencia: 957312

Προσφέρονται προς πώληση δύο ρετιρέ διαμερίσματα, πέμτου ορόφου, στην περιοχή του Μοσχάτου, Αττικής. Αν και το κτήριο χρονολογείται από το 1977, τον Ιούνιο του 2024 θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμισή του. Ο στόχος είναι η δημιουργία μοντέρνων και προσεγμένων χώρων διαβίωσης, προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ανάγκες και αισθητικές των κατοίκων. Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα τον Αύγουστο του 2025, κάθε διαμέρισμα θα περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλόνι με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν ιδιωτικό κήπο, αποθήκη και χώρο στάθμευσης.

Στις φωτογραφίες θα δείτε αναλυτικά τα τετραγωνικά του κάθε διαμερίσματος. Αν στη φωτογραφία δεν αναγράφονται τα τετραγωνικά, σημαίνει ότι το ακίνητο έχει πουληθεί.
Η τοποθεσία του είναι πολύ βολική, μιας και είναι μόλις 9 λεπτά με τα πόδια από το μετρό του Μοσχάτου, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος απέχει μόλις 10 λεπτά με το αμάξι.

Με νωρίς προκράτηση, προσφέρεται έκπτωση 10%. Το πλάνο πληρωμής περιλαμβάνει πρώτα μια προκαταβολή 10%, ενώ έπειτα από 30 ημέρες της προκαταβολής ακολουθεί το 40% κατά τη σύναψη της σύμβασης. Ύστερα με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών (ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, ξυλουργικές, πλακάκια, κουφώματα, βαψίματα), απαιτείται το υπόλοιπο 40%. Τέλος, κατά την παράδοση των κλειδιών το υπόλοιπο 10%.

Το παρόν κτήριο έχει μετατραπεί από επαγγελματικό σε οικιστικό και, σύμφωνα με τον νέο νόμο, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης Golden Visa.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
46 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
5° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Exterior
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 300.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante