Piso de dos habitaciones Φιλίππου Ιωάννη, 44, Centro, Volos

VolosΦιλίππου Ιωάννη, 44
€ 480/mes
3 habitaciones
80 m²
1 baño
Planta 2
Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 28/05/2024
Descripción

referencia: EK-6775847

Το σπίτι είναι ευρύχωρο,φωτεινό ,ευάερο, φρέσκο βαμμένο,φιλόξενο γιατί είναι επιπλωμένο και με απαραίτητες συσκευές όπως ψυγείο μεγάλο ,κουζίνα -φούρνο,σαλόνι με καινούργιες μαξιλάρες όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και καινούργια κρεβάτια 2πλα με καινούργια στρώματα αφρού μεσαίας σκληρότητας (γνωστής εταιρίας με εγγύηση στρωμάτων).
Έχει αυτόνομη θέρμανση με δικό του λέβητα αερίου άρα στο λεπτό ζεστό νερό και μπαλκονόπορτες μεταλλικές με διπλά τζάμια για καλύτερη μόνωση και απόδοση θερμότητας για το χειμώνα.
Φωτεινό γιατί έχει δύο μεγάλα μπαλκόνια ,ειδικά το ανατολικό είναι γύρω στα 10 μ. με τέντα και το βορινό ,το οποίο είναι βοηθητικό της κουζίνας.
Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Φιλίππου Ιωάννου με Πολυμέρη ,κοντά στο κέντρο της πόλης ,πολύ κοντά του μάρκετ,καφέ ,φούρνοι δηλαδή απαραίτητη αγορά .
Η Πολυμέρη είναι η κεντρική οδός που μας οδηγεί στο κέντρο της πόλης άρα δίπλα μας έχουμε την στάση για τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας,όμως στα 10' με τα πόδια έχουμε το 1 τμήμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκεται στην παραλία της πόλης και στα 15' με τα πόδια, βρίσκεται το 2 τμήμα (οικονομικό) πανεπιστημίου.
Για το 3 τμήμα( μηχανικών) Πανεπιστημίου καλύτερα να χρησιμοποιηθεί το λεωφορείο,είναι στην είσοδο της πόλης,περιοχή παλαιών ! Ενώ το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου,δηλαδή κατεβαίνοντας νότια την οδό Φιλίππου Ιωάννου ,2 οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω βρίσκουμε το πάρκο του Αγ.Κωσταντινου και την παραλία της πόλης ....τα καφέ της της πόλης , το μεγάλο πάρκο με δραστηριότητες και τα φημισμένα τσιπούραδικα της πολης .
Απ' την αντίθετη πλευρά της Πολυμέρη,δύο στάσεις πιο πέρα έχουμε την περιοχή του Άναυρου και το νοσοκομειο της πόλης .Συνεχίζοντας την πορεία αυτή ,έχοντας την θάλασσα στα δεξιά μας,απολαμβάνουμε τις παραλίες του Βόλου ,τα περίχωρα της της πόλης (περιοχή Αγριά) και πιο πέρα συνεχίζουμε για τα φημισμένα χωριά του Πηλίου.

Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
80 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 480/mes
gastos de comunidad
€ 25/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2004
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular