Piso de tres habitaciones nuevo, tercera planta, Patima Vrilission, Vrilissia

Vrilissia
€ 800.000
4 habitaciones
170 m²
3 baños
Planta 3
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 29/05/2024
Descripción

referencia: W-02VTNR

Ζήστε την εμπειρία μιας ζωής υψηλών προδιαγραφών σε αυτή την πολυτελή, ενεργειακά αποδοτική μεζονέτα (κατηγορίας Α) που καταλαμβάνει τον τρίτο όροφο και το ρετιρέ ενός κτιρίου υψηλών προδιαγραφών στα Βριλήσσια.
Ο τρίτος όροφος, συνολικού εμβαδού 115,66 τ.μ., διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, δύο υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα master suite), κλειστή κουζίνα και μπάνιο. Το διαμέρισμα επωφελείται από εξαιρετικό προσανατολισμό, προσφέροντας εκπληκτική θέα και άπλετο φυσικό φως.
Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στο ρετιρέ 55,29 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μια ντουλάπα. Το ρετιρέ αποκλειστικής χρήσης εκτείνεται σε συνολικό εμβαδόν 155 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών, παρέχοντας εκπληκτική θέα 360 μοιρών σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής.
Κατασκευασμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές, η κατοικία αυτή περιλαμβάνει εξωτερική θερμομόνωση, θερμομονωμένα κουφώματα αλουμινίου, ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, δρύινα δάπεδα, ενεργειακά αποδοτικό τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού και συστήματος κλιματισμού, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης (μία εσωτερική και μία εξωτερική) και μία αποθήκη 11 τ.μ.
Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και πανοραμική θέα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για απαιτητικούς αγοραστές.

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες. Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
170 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
3° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 800.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante