Piso de una habitación Ερεσσού, 16, Neapoli Exarcheion, Exarchia - Neapoli

Exarchia - NeapoliΕρεσσού, 16
€ 680/mes
2 habitaciones
45 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 29/05/2024
Descripción

referencia: EK-6779619

Ηλιόλουστο και άνετο διαμέρισμα, στην καρδιά της Αθήνας, ευρύχωρο με μια μικρή αυλή για να καθίσετε έξω. Το σαλόνι μπορεί να τροποποιηθεί για να φιλοξενήσει ένα ακόμη άτομο σε καναπέ-κρεβάτι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο λόφο του Λυκαβηττού, το αρχαιολογικό μουσείο και το εμπορικό κέντρο Κολωνακίου, 25' με τα πόδια για να φτάσετε στην Ακρόπολη και την Πλάκα. Μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφοι βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά σε μια πολυσύχναστη περιοχή!

Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Το κτίριο έχει επίσης ανακαινιστεί, είναι ασφαλές και ήσυχο. Διαθέτει σύστημα ασφαλείας/συναγερμού.

Ενδιαφέρομαι να νοικιάσω το διαμέρισμα για τουλάχιστον 1 χρόνο. Τα κοινόχρηστα και οι λογαριασμοί ρεύματος δεν περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης. Για να υπογράψω το συμβόλαιο ζητάω προκαταβολή 2 μηνών συν το μηνιαίο ενοίκιο και 150 ευρώ για τα κοινόχρηστα. Ο λογαριασμός νερού περιλαμβάνεται στον λογαριασμό κοινής ωφέλειας. Υπάρχει ένας μετρητής μέσα στο κτίριο που μετρά την κατανάλωση νερού σε κάθε διαμέρισμα.

Τα διακοσμητικά και τα λευκά είδη, όπως και τα χαλιά δεν παρέχονται. Επίσης, δεν παρέχονται τα κουζινικά σκεύη και τα είδη της μαγειρικής.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
45 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 680/mes
gastos de comunidad
€ 60/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central, de metano
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular