Dúplex, muy buen estado, 265 m², Agios Dimitrios, Paleo Psichiko

Paleo Psichiko
€ 4.500/mes
4 habitaciones
265 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 19/06/2024
Descripción

referencia: W-02VZ8M

Πρόκειται για μια υπέροχη μεζονέτα που βρίσκεται στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, σε ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα συγκροτήματα που φέρει την υπογραφή ενός γνωστού αρχιτέκτονα.
Η εντυπωσιακή αυτή μεζονέτα των 265 τ.μ. εκτείνεται σε τρία επίπεδα διαθέτει δικό της κήπο, προσφέροντας έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης σε τρία επίπεδα.
Στο ισόγειο, θα βρείτε μια άνετη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι καθώς και μια κουζίνα με πρόσβαση στον κήπο. Επιπλέον, υπάρχει ένας ευρύχωρος χώρος εισόδου με skylight που δημιουργεί μια φωτεινή και ζεστή ατμόσφαιρα.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, όπου το καθένα από αυτά διαθέτει δικό του μπάνιο. Στο master bedroom υπάρχει μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ντουζιέρα καθώς επίσης και δυο χωριστά dressing rooms. Έξω από τα υπνοδωμάτια υπάρχει ένας πολύ φωτεινός χώρος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν γραφείο ή μικρό καθιστικό. Σ αυτόν τον χώρο υπάρχει μικρό kitchenette για την εξυπηρέτηση του ορόφου καθώς επίσης και μεγάλες ντουλάπες.

Στο φωτεινό υπόγειο, υπάρχει ένα playroom με τζάκι που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον κήπο, WC ξένων, χώρος πλυντηρίου, δυο αποθήκες και δωμάτιο υπηρεσίας με το δικό του μπάνιο. Αυτός ο χώρος προσφέρει πολλές δυνατότητες χρήσης και είναι πολύ φωτεινός και ευχάριστος.
Η μεζονέτα διαθέτει επίσης μία θέση υπόγειου πάρκινγκ, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά παντζούρια, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, επιπλέον ανεμιστήρες στα υπνοδωμάτια και σύστημα συναγερμού.
Μια κλειστή θέση σε υπόγειο πάρκινγκ αντιστοιχεί στην μεζονέτα.
Ο εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με πέργκολες και τέντα.
Η μεζονέτα διατίθεται χωρίς έπιπλα.

Το Παλαιό Ψυχικό απέχει μόλις 5χλμ. από το κέντρο της Αθήνας
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Πρόκειται για ένα αυστηρά κατοικημένο προάστιο της Αθήνας, με αποτέλεσμα οι εμπορικές επιχειρήσεις να επιτρέπονται να λειτουργούν μόνο μέσα σε δύο μικρές καθορισμένες ζώνες. Το Παλαιό Ψυχικό θεωρείται ιστορικά ως το «σπίτι» της αθηναϊκής αριστοκρατίας και ακόμα και σήμερα η περιοχή παραμένει ως ένα από τα πλουσιότερα προάστια της Αθήνας, με πολύ υψηλή αξία γης , με πολλές πρεσβείες, νεοκλασικά κτίρια αλλά και μερικές σύγχρονες κατοικίες με υψηλό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, που σέβονται όμως το μοναδικό τοπίο της περιοχής. Στο Παλαιό Ψυχικό βρίσκονται πολλά προνομιακά σχολεία (όπως το Κολλέγιο Αθηνών) καθώς και πολλά ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Προσβασιμότητα: Η Λεωφόρος Κηφισίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα βόρεια προάστια, ενώ η πρόσβαση στην Αττική Οδό απέχει λιγότερο από 5 χιλιόμετρα, γεγονός που κάνει τη διαδρομή προς το αεροδρόμιο γρήγορη σε μόλις 30 λεπτά.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
265 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3+ baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Balcón
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 4.500/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante