Piso de tres habitaciones tercera planta, Riminiton, Ilion

Ilion
€ 275.000
4 habitaciones
123 m²
2 baños
Planta 3
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 29/05/2024
Descripción

referencia: W-02VS7E

Αυτό το κομψό ρετιρέ των 123 τ.μ. βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο του Ιλίου δίπλα στην εμπορική αγορά. Είναι σε άριστη κατάσταση, με έτος κατασκευής το 1997 και περιμένει το νέο του ιδιοκτήτη, που εκτιμά τη φινέτσα και την αρχοντιά. Το ρετιρέ εκτείνεται σε ένα επίπεδο, διαθέτει τρία φωτεινά υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 W.C. Ο άνετος χώρος της σαλοτραπεζαρίας διαθέτει ένα άκρως αριστοκρατικό τζάκι και συνδέεται έξυπνα με την εργονομική κουζίνα, ενώ καταλήγει σε ένα υπέροχο γωνιακό μπαλκόνι 100 τ.μ. που λούζει στο φως όλο το διαμέρισμα.
Αυτό το υπέροχο ακίνητο έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως χώρο για θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα και αποθήκη και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους καινούργιους του ιδιοκτήτες.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Δήμος Ιλίου είναι ο δεύτερος σε μέγεθος και πληθυσμό από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και συνορεύει με τους Αγ. Αναργύρους, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και με το Καματερό.
Χαρακτηριστικά: Ο Δήμος Ιλίου διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές στους τομείς του πράσινου, του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στους τομείς του Πολιτισμού και Αθλητισμού χρίζοντας τον ως μία ελκυστική επιλογή για εύρεση μόνιμης κατοικίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο ποδηλατόδρομος σε συνδυασμό με τα μεγάλα πεζοδρόμια και τα δεκάδες δέντρα που δημιουργούν μια πράσινη διαδρομή.
Επιπλέον, η περιοχή περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες χάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο που διαθέτει, όπως θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, μουσικές συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνοντας την περιοχή ιδανική για μόνιμη κατοικία από νέους επαγγελματίες καθώς και οικογένειες.
Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση προς το Ίλιον και η σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα εξυπηρετείται κυρίως από λεωφορεία.
Επενδυτική δυναμική: Αυτή η περιοχή ακριβώς για το λόγο ότι διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές και ότι γειτνιάζει με Δήμους της Δυτικής Αθήνας που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη όπως το Περιστέρι και την Πετρούπολη έχει αρκετές προοπτικές για επενδυτικό ενδιαφέρον από αγοραστές.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
123 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
3° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 275.000
Eficiencia energética
año de construcción
1997
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante