1/15

Edificio en Venta

Kolonaki - Lykavittos
€ 14.000.000
1.000 m²

Nota

Anuncio actualizado el 30/05/2024
Descripción

referencia: 1721811

Κτιριο προς πωληση στο Κολωνακι συνολικης εκτασης 1000 τμ., που εκτεινεται σε επιπεδα.
Η διαμόρφωση του διαμερίσματος έχει ως εξής:
Μεζονέτα 330 (+60 τ.μ. γραφείου) τετραγωνικών μέτρων καταλαμβάνει τα δύο πρώτα επίπεδα, που συνδέονται με ξύλινη σκάλα.Το ευρύχωρο σαλόνι είναι και στα δύο επίπεδα με παράθυρα και μπαλκόνια στο κλειστό αίθριο και τον ιδιωτικό, εξωτερικό κήπο.Στο δεύτερο επίπεδο, ένας αδιαφανής μπλε γυάλινος τοίχος χωρίζει την τραπεζαρία από τηνκουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές
Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ντουλάπα και μπάνιο.Ανοίγει στον αίθριο χωρο της πισινας με ξύλινο κατάστρωμα .Υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια.
Ενα διαμερισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και καλύπτει μια μεγάλη έκταση 160 τετραγωνικών μέτρων.Ένας ενιαίος χώρος καθιστικού/  τραπεζαρίας και πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας οδηγεί σε μια ηλιόλουστη ιδιωτική βεράντα, ενώ το κύριο υπνοδωμάτιο με το ιδιωτικό μπάνιο έχει θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Λυκαβηττού.
Το ρετιρε προσφέρει θέα στην πόλη της Αθήνας και στο λόφο του Λυκαβηττού . Στον τέταρτο όροφο βρίσκεται το ρετιρέ καθιστικό με το μπαλκόνι του, που προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης
.Υπαρχει εσωτερικός διάδρομος που έχει θέα στο αίθριο, την πισίνα με μωσαϊκά και τον κήπο Zen, και σας οδηγεί στην κύρια κρεβατοκάμαρα σε χωριστά επίπεδα με το ιδιωτικό μπάνιο.Μια κομψή, κυκλική εσωτερική σκάλα οδηγεί στον πέμπτο όροφο: από τους χώρους της τραπεζαρίας και της κουζίνας.Διαθετει επισης roof garden και jacuzzi με θεα στον λοφο.
Επισης το κτιριο διαθετει εξοπλισμενο γυμναστηριο καθως και σαουνα .
Τιμη 1.400.000 ευρω , Τηλ Επικοινωνιας 6982128675
Características
Contrato
Venta
Tipología
Edificio | Inmueble de lujo
Superficie
1.000 m²
Total de plantas del edificio
5 plantas
Información del precio
Precio
€ 14.000.000
Precio del m²
14.000 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante