Piso de tres habitaciones muy buen estado, tercera planta, Alsos Ktimatos Siggrou, Marousi

Marousi
€ 295.000
3 habitaciones
100 m²
2 baños
Planta 3
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 03/07/2024
Descripción

referencia: XX50036

ΜΑΡΟΥΣΙ Ν ΛΕΣΒΟΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, Πώληση Κατασκευής 1980, 100 τ.μ, Διαμπερές, Αυτονομία, Wc, Βεράντες, Θέα, Ασανσέρ, Θυροτηλεόραση, Θωρ/νη πόρτα, Ηλιακός, Συναγερμός, Αέριο, Ανακαινισμένο, A/c, Τέντες Διαμέρισμα 3 ου ορόφου διαμπερές, πλήρως ανακαινισμένο το πρώτο τρίμηνο του 2024.
Διαθέτει σαλόνι, ολοκαίνουργια μοντέρνα κουζίνα με όλες τις inox ηλεκτρικές συσκευές εντοιχισμένες που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, γυαλισμένα μαρμάρινα δάπεδα, τρεις κρεβατοκάμαρες, οι δύο με γυαλισμένα ξύλινα πατώματα και μία με γυαλισμένο μάρμαρο, ενα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο και ένα πλήρως ανακαινισμένο WC.
Ντουλάπες εντοιχισμένες πλήρους ύψους ξύλινες, φρεσκοβαμένες, συνολικού μήκους 8 μέτρων, με γκαρναρόμπα, παπουτσοθήκη και καθρέφτη στο χώρο υποδοχής, λινοθήκη και χώρο αποθήκευσης και στα δυο μπάνια.
Το διαμέρισμα διαθέτει συναγερμό, ο ηλεκτρικός πίνακας και οι καλωδιώσεις είναι καινούριες, καθώς και όλα τα υδραυλικά και το θερμοσίφωνο.
Η θέρμανση είναι ανεξάρτητη με κεντρική παροχή φυσικού αερίου ενώ η ψύξη γίνεται με δυο μεγάλα κλιματιστικά που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.
Στις βεράντες υπάρχουν ολοκαίνουργες αντηλιακές τέντες, φυτά και σύστημα αυτόματου ποτίσματος.
Δυο μεγάλα πατάρια για αποθηκευτικό χώρο.
Η πολυκατοικία διαθέτει πόρτα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, σύστημα ασφάλειας με κάμερες CCTV, και ανελκυστήρα ο οποίος ανακαινίζεται και θα έχει νέα καμπίνα.
Η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας έχει αποφασίσει τη συλλογή αποθεματικού για την διαμόρφωση της πυλωτής σε χώρο στάθμευσης που αντιστοιχεί σε ένα διαμέρισμα ανά αυτοκίνητο (προβλέπεται εντός του επόμενου έτους να κατασκευαστεί).
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
100 m²
habitaciones
3 dormitorios, 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Sistema de alarma
Balcón
Costes
precio
€ 295.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
estado
Óptimo / Reformado
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante