Σαλόνι
Σαλόνι
Διάδρομος
Διάδρομος
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
W.C
Μπάνιο
1/18
Σαλόνι
Σαλόνι

Estudio Επιδαύρου, 544 54, Θεσσαλονίκη, Kato Toumpa, Toumpa

ToumpaΕπιδαύρου, 544 54, Θεσσαλονίκη
€ 65.000
2 habitaciones
46 m²
1 baño
Planta E
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 14/09/2024
Descripción

referencia: 1-594

Κωδικός ακινήτου: 1-594 - Θεσσαλονίκη Δήμος Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα γκαρσονιέρα/studio ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 46 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1978 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα ξύλινα, μωσαϊκό πάτωμα, ντουλάπες, A/C, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 65.000 €
ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ( όρια με Μαλακοπή ) πωλείται γκαρσονιέρα 46τ.μ., υπερυψωμένου ημιορόφου, κατασκευής 1978, φωτεινό, εμπρόσθιο, επενδυτικό, ευάερο, ευήλιο, διαμπερές, προσόψεως, χρήζει ανακαίνισης. Το ακίνητο βρίσκεται σε υπέροχη τοποθεσία, σε κεντρικό σημείο της περιοχής, σε απόσταση πέντε λεπτών από την Περιφερειακή Οδό και δεκαπέντε λεπτά από τα Πανεπιστήμια της πόλης, πλησίον της τοπικής αγοράς, δίπλα σε καταστήματα εστίασης, παραδοσιακά ταβερνάκια, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα προς τα Πανεπιστήμια πηγαίνουν τρεις γραμμές αστικών λεωφορείων. Βρίσκεται δίπλα σε κέντρα ελέγχου υγείας, νοσοκομειακά παραρτήματα και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Απέχει δέκα πέντε μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Το εσωτερικό του ακινήτου αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετη χωριστή κουζίνα με μικρό μπαλκονάκ, μεγάλο σαλόνι και άνετο μπάνιο. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από όμορφα μικρά κτήρια, πάρκα, διαθέτει κλιματιστικό ως μέσο θέρμανσης, προεγκατάσταση φυσικού αερίου, ελάχιστα κοινόχρηστα και εύκολο πάρκινγκ στην γειτονιά. Με μία μελετημένη ανακαίνιση, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα λουξ διαμέρισμα ιδανικό για εκμετάλλευση και φοιτητές με ποσό ενοικίου 450Ε/μήνα επιπλωμένο. Μοναδική ευκαιρία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Características
Tipología
Estudio
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Entresuelo
Ascensor
No
Superficie
46 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de vidrio/madera
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 65.000
Precio del m²
1.413 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 5/mes
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1978
  • Estado

    Para reformar
  • Calefacción

    Central, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+15 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante