Casa unifamiliar 500 m², Paiania - Various, Paiania

Paiania
€ 1.300.000
5+ habitaciones
500 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 07/06/2024
Descripción

referencia: 1419

Μεταξύ Παιανίας και Κορωπί, σε ένα οικόπεδο έκτασης 4010 τ.μ. , έχει οικοδομηθεί μια πολυτελής κατοικία 500 τ.μ., που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι τύπου master. Το ακίνητο περιλαμβάνει συνολικά 5 μπάνια, καθώς και βοηθητικούς χώρους για πλυντήρια και στεγνωτήρια. Το master υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι και μεγάλη ντουλάπα δωμάτιο. Ενδοδαπέδια θέρμανση καλύπτει όλους τους χώρους του σπιτιού, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια. Επιπλέον, υπάρχουν δύο σαλόνια και δύο τζάκια, που προσθέτουν μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Η κατοικία διαθέτει κρυφούς φωτισμούς και φωτιστικά υψηλής αισθητικής σε όλους τους χώρους, καθώς και μια σύγχρονη, πιστοποιημένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση με επαρκή κάλυψη WI-FI σε όλη την έκταση του σπιτιού. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί σε πατάρι-βιβλιοθήκη, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας. Το τοξωτό ταβάνι, ως κύριο αρχιτεκτονικό στοιχείο, δεσπόζει επιβλητικά στο εσωτερικό του σπιτιού. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εξατομικευμένων αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων για τη δημιουργία επιπλέον χώρου, σύμφωνα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Ο κύριος χώρος της κατοικίας διαθέτει μεγάλη κουζίνα που εξυπηρετεί το σύνολο του ακινήτου και επικοινωνεί εύκολα με τους εξωτερικούς χώρους, ιδανική για κοινωνικές εκδηλώσεις. Ένα επιπλέον δωμάτιο στον πύργο προσφέρει πανοραμική θέα 360 μοιρών, προσδίδοντας μοναδικότητα. Ο ξεχωριστός ξενώνας διαθέτει το δικό του μπάνιο, προσφέροντας άνεση και αυτονομία στους φιλοξενούμενους.

Ο κήπος, έκτασης 3.500 τ.μ., διαθέτει ελιές και οπωροφόρα δέντρα, με δυνατότητες περαιτέρω ανάπλασης. Το ακίνητο έχει δική του γεώτρηση για πότισμα και εξωτερική πισίνα, με νερό εξαιρετικής ποιότητας. Ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος εξυπηρετεί τα φυτά και τις καλλιέργειες του κήπου, ενώ η ηλεκτρολογική εγκατάσταση επιτρέπει την ευέλικτη διαμόρφωση του φωτισμού εξωτερικών χώρων. Η εξωτερική πισίνα, 100 τ.μ., περιβάλλεται από πέτρινους διαμορφωμένους χώρους, κατάλληλους για κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Υπάρχει υπόγειος αποθηκευτικός χώρος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαστήριο τέχνης ή άλλων δραστηριοτήτων. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό σεισμικής επάρκειας τύπου "Α", το οποίο έχει εκδοθεί από τον εξειδικευμένο οργανισμό SWISS APPROVAL TB. AE, σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8. Η εκτίμηση της στατικής επάρκειας και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων έχει πραγματοποιηθεί από διεθνή ανεξάρτητο φορέα.

Το ακίνητο είναι εμβληματικό και τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί ως χώρος κινηματογράφισης και τηλεοπτικών ή θεατρικών γυρισμάτων. Φιλοξενεί καταξιωμένους ηθοποιούς της ελληνικής θεατρικής σκηνής και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές υψηλού επιπέδου τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Τιμή 1.300.000€ | Κωδικός Ακινήτου #1419

Características
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
500 m²
habitaciones
5+ (6 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Piscina
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.300.000
Eficiencia energética
año de construcción
2002
calefacción
Individual, suelo radiante, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante