Piso de dos habitaciones primera planta, Analipsi, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
€ 490/mes
3 habitaciones
60 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Anuncio actualizado el 07/06/2024
Descripción

referencia: 1231

Κωδικός ακινήτου: 1231 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1968 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, ξύλινα πατώματα, A/C, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από μετρό 400 μέτρα - Τιμή: 490 €
Το μπάνιο είναι ανακαινισμένο και το διαμέρισμα βαμμένο. Οι χώροι είναι άνετοι. Υπάρχει μπαλκόνι στην πρόσοψη και είναι πολύ φωτεινό και ηλιόλουστο. Η οικοδομή δεν έχει ασανσέρ. Βρίσκεται δίπλα σε στάση αστικών, σούπερ μάρκετ και τον πεζόδρομο της νέας παραλίας. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού. 

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
60 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Exterior
Costes
precio
€ 490/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1968
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante