Dúplex Βριλήσσια, Centro, Vrilissia

VrilissiaΒριλήσσια
€ 410.000
5 habitaciones
265 m²
3 baños
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 29/06/2024
Descripción

referencia: 761063

Διατίθεται αυτόνομη μεζονέτα με συνολικό εμβαδόν 265 τ.μ.( τα 180 τ.μ είναι οι κύριοι χώροι ) 1ου - 2ου ορόφου και αποκλειστική χρήση της ταράτσας 80 τ.μ.
Διαθέτει Ασανσέρ 4 στάσεων που ξεκινά από το υπόγειο οπού βρίσκεται το γκαράζ των δύο θέσεων και αποθηκευτικοί χώροι του ακινήτου έως και τον 2ο όροφο.
Αναλυτικότερα ο 1ος όροφος αποτελείται από την σαλοτραπεζαρία που βγαίνει σε μεγάλη βεράντα προσόψεως , το Τζάκι, η μεγάλη open plan κουζίνα με πάσο που βγαίνει στο πλαϊνό βοηθητικό μπαλκόνι της, Ένα υ/δ ή γραφείο και ένα wc με ντουζιέρα. Στον 2ο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, ενα master υπνοδωμάτιο με τζάκι , μπάνιο με τζακούζι, 2 ντουλάπες η μία walk in closet και τα άλλα 2 μεγάλα υ/δ που βγαίνουν σε μπαλκόνι προσόψεως και ένα λουτρό με ντους. Το δώμα χρησιμοποιείται σαν Laundry room αλλά και σαν extra αποθηκευτικο εσωτερικο χώρο που βγαίνει στην μεγάλη ταράτσα ιδανική για roof garden με άδεια για κατασκευή πέργκολας. Εχει πανοραμική θέα στον Υμηττό και στην Πεντέλη. Βρίσκεται στα Βριλήσσια σε προνομιακή θέση πολύ κοντά σε μετρό, πάρκο, σχολείο και Αττική οδό σε ήσυχη και όμορφη γειτονιά με πράσινο.
Εγκατάσταση φυσικού αερίου με αυτονομία θέρμανσης ανά όροφο, Κλιματιστικά, Ηλιακό τριπλής ενέργειας, Συναγερμό, Θυροτηλέφωνο, Πόρτα ασφαλείας, Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και ανοιγόμενα όλα με διπλά κρύσταλλα. Διαθέτει Σήτες, τέντες, Εντοιχισμένες οικιακές συσκευές- εστία - φούρνος - πλυντήριο πιάτων, Καλωδίωση με υποδομή smart home σε όλο το σπίτι , ρυθμιζόμενο φωτισμό με dimmer στον πρώτο όροφο .
Τιμή: €450.000. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
265 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
1° planta, con ascensor
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 410.000
Eficiencia energética
año de construcción
2002
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante