Piso de una habitación Κίμωνος, 20, Papafi, Toumpa

ToumpaΚίμωνος, 20
€ 350/mes
2 habitaciones
35 m²
1 baño
Planta B
Anuncio actualizado el 28/06/2024
Descripción

referencia: EK-6832601

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πλήρως ανακαινισμένο στούντιο ισογείου (τύπου loft), που βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο.

Το στουντιο βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τα Πανεπιστήμια (4 λεπτά με ποδήλατο), ενώ πολύ κοντά βρίσκονται και καταστήματα (σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, φαρμακείο, μαγειρείο κτλ).
Επίσης σε κοντινή απόσταση ( 2-7 λεπτά) υπάρχουν στάσεις λεωφορείων για τα Πανεπιστήμια, το κέντρο της πόλης, τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ), τον σταθμό των τρένων και το αεροδρόμιο.

Η εγγύηση ορίζεται στα δυο ενοίκια για συμβόλαιο ενός έτους και η κατάθεση του ενοικίου θα γίνεται μέσα στο πρώτο πενθήμερο του μήνα.

Συστήνεται στον ενοικιαστή η καταβολή εφάπαξ ποςού 50€ περίπου (ίσως και λιγότερο, γιατί εξαρτάται από το ασφαλιζόμενο ποσό και τις καλύψεις) για ετήσιο οικιακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και του τηλεφώνου/ίντερνετ θα γίνει στο όνομα του ενοικιαστή για να επιλέξει όποιον πάροχο θέλει ο ίδιος, ενώ ο λογαριασμός του νερού θα παραμείνει στο όνομα του ιδιοκτήτη. Για τον λόγο αυτόν ο ενοικιαστής θα καταβάλει στον ιδιοκτήτη ως ποσό εγγύησης κατανάλωσης νερού 60€ κατά την υπογραφή του συμφωνητικού μίσθωσης και ανα τετράμηνο που εκδίδεται ο λογαριασμός ύδρευσης θα ενημερώνεται για το ποσό που πρέπει να καταβάλει σύμφωνα με την κατανάλωση.

Κατα την ανακαίνιση έγινε πλήρη μετατροπή του χώρου καταστήματος σε οικεία από τον μηχανικό και τοποθετήθηκαν: θερμομόνωση στις τοιχοποιίες, νέα ενεργειακά κουφώματα και θωρακισμένη πόρτα, νέες σωληνώσεις ύδρευσης/αποχέτευσης/εξαερισμού, νέα ηλεκτρική καλωδίωση, πλακάκια δαπέδου και τοίχου στην σαλοκουζίνα και στο μπάνιο, δάπεδο λαμινέιτ στο πατάρι, νέα μεταλλική σκάλα με επένδυση ξύλου και νέα κάγκελα παταριού. Επίσης εγκαταστήθηκαν νέο κλιματιστικό χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης(inverter), ηλεκτρικός θερμοσίφωνας και ντουλάπια κουζίνας. Ο ελαιοχρωματισμός των χωρών έγινε με οικολογικά χρώματα εσωτερικά/εξωτερικά και χρησιμοποιήθηκε επιπρόσθετα εξωτερικά υγρομονωτική στρώση.

Αν ενδιαφέρεστε και χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο 6936 770551 (καθημερινές, ώρες 12:00-19:00).

Ευχαριστώ.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
35 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Puerta blindada
Costes
precio
€ 350/mes
gastos de comunidad
€ 1/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2022
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular