Piso de una habitación Αράτου 58, Αίγιο 251 00, Ελλάδα, Centro, Aigio

AigioΑράτου 58, Αίγιο 251 00, Ελλάδα
€ 400/mes
2 habitaciones
53 m²
1 baño
Planta 2
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 21/06/2024
Descripción

referencia: 652577

Ηλιόλουστο και Ευρύχωρο Διαμέρισμα στο Κέντρο του Αιγίου

Ανακαλύψτε αυτό το ηλιόλουστο και ευρύχωρο διαμέρισμα 53τ.μ. στον 2ο όροφο μιας όμορφης πολυκατοικίας του κέντρου του Αιγίου. Το διαμέρισμα είναι εξαιρετικής κατασκευής και προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα.

Περιγραφή Ακινήτου

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες. Αποτελείται από 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια καλαίσθητη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι και ένα μπάνιο. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και είναι προσβάσιμο με ασανσέρ, καθιστώντας την καθημερινή μετακίνηση εύκολη και άνετη.

Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Κατασκευασμένο το 1995, το διαμέρισμα είναι βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, προσφέροντας άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για δροσερές συνθήκες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα δάπεδα από πλακάκι προσδίδουν μια μοντέρνα και καθαρή αίσθηση στους χώρους. Οι τέντες και οι σίτες προσθέτουν άνεση και προστασία.

Τοποθεσία

Βρίσκεται σε μια όμορφη πολυκατοικία του κέντρου του Αιγίου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες. Η κεντρική του τοποθεσία το καθιστά ιδανικό για ενοικιαστές που επιθυμούν να ζουν κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Τιμή και Πληροφορίες

Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα διατίθεται προς ενοικίαση στην τιμή των 400€. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τον Κωδικό Ακινήτου: #652577.

Γιατί να Επιλέξετε Αυτό το Διαμέρισμα

Αν αναζητάτε ένα ηλιόλουστο, ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα σε μια όμορφη πολυκατοικία του κέντρου, αυτό το διαμέρισμα στο Αίγιο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
53 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 400/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1995
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante