Dúplex Διακοφτό, Centro, Diakopto

DiakoptoΔιακοφτό
€ 250.000
3 habitaciones
102 m²
2 baños
No Ascensor
Amueblado
Anuncio actualizado el 27/06/2024
Descripción

referencia: 1-1362

Κωδικός ακινήτου: 1-1362 - Διακοπτό Διακοφτό ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 102 τ.μ. σε οικόπεδο 300 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 185000 μέτρα - Τιμή: 250.000 €
Μεzονετά εξαιρετικής κατασκευής και θέσης πωλείται στο Διακοφτό. Μόλις 5 λεπτά από τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομό με τα πόδια και μόνο 600 μέτρα από την πανέμορφη παραλία του Διακοπτού. Το οίκημα αποτελείται από 3 επίπεδα. Μία μεζονέτα και ένα studio σε υπερυψωμένο υπόγειο.
Αναλυτικά η μεζονέτα αποτελείται από υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτο όροφο. Στο ισόγειο θα βρούμε το καθιστικό με το σύγχρονο ενεργειακό τζάκι καθώς την κουζίνα (σαλοκουζίνα), wc και μία αποθήκη κάτω από τις σκάλες. Στον 1ο όροφο 2 υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο. Όπως επίσης και τον ημιηπέθριο χώρο που μας προσφέρει μια υπέροχη θέα.
Το ανεξάρτητο studio ακριβώς από κάτω από την μεζονέτα έχει έναν ενιαίο χώρο, μπάνιο και κουζίνα. Ωστόσο η άριστη κατανομή των 42 τμ και η εξαιρετική επιλογή των επίπλων και στο studio και στην μεζονέτα θα προσφερθεί μία εξαιρετική διαμονή.
Σημαντική σημείωση: Πωλείται ακριβώς όπως τις φωτογραφίες με όλα τα έπιπλα και όλο τον εξοπλισμό. Επίσης ακριβώς διπλά, δηλαδή περίπου 8 μέτρα διατίθεται προς πώληση ακριβώς μία ίδια μεζονέτα και studio πλήρη εξοπλισμό και στα ίδιο κόστος. Υπάρχουν επίσης άλλα 3 οικόπεδα από 300 τμ που είναι διαθέσιμα προς πώληση στα 40000 ευρώ. 
Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
102 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 250.000
Eficiencia energética
año de construcción
2016
estado
Nuevo / En construcción
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante