Hotel en Venta

Feneos
€ 1.150.000
800 m²
3+ baños
Anuncio actualizado el 11/06/2024
Descripción

referencia: EK-6862271

Πωλείται μεγάλης επενδυτικής αξίας ακίνητο ημιτελές συνολικού εμβαδού 800τμ σε 2000 τμ έκταση. Ξενώνες χτισμένοι με πέτρα και εξαιρετική θέα στην λίμνη Δόξα.
Αποτελείται από 6 μεζονέτες των 60τμ. Έκαστη. Η κάθε μεζονέτα έχει εσωτερική σκάλα με πατάρι, κουζινάκι και 2 μπάνια ένα επάνω και ένα κάτω. Το σύνολο των οικοπέδων είναι 2 στρέμματα από τα οποία τα 700τμ είναι ξεχωριστά και μπορεί ο αγοραστής να χτίσει άλλα 400τμ ξενώνα, να φτιάξει πισίνα ή ακόμη και εστιατόριο.
Κοινόχρηστοι χώροι: Το κεντρικό κτίριο περιλαμβάνει ρεσεψιόν, αίθουσα πρωινού, δωμάτιο για τα μηχανήματα(φωτοτυπικά, υπολογιστή κτλ), δωμάτιο προσωπικού, σαλόνι με μπαρ και τουαλέτες.
Αριστερά από την ρεσεψιόν υπάρχει η κουζίνα, δωμάτιο ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, λεβητοστάσιο, αποθήκη και κλειστή στέρνα.
Διαθέτει επίσης δωμάτιο για ΑΜΕΑ, έναν επιπλέον χώρο που μπορεί να γίνει SPA ή επιπλέον 2 δωμάτια.
Οι αλουμινένιοι σκελετοί στις φωτογραφίες μπήκαν ώστε να τοποθετηθεί γυψοσανίδα για decor. Τα παράθυρα είναι σύγχρονα με τριπλό τζάμι για extra μόνωση και ανοίγουν με 3 διαφορετικούς τρόπους.
Λίγα λόγια για την τουριστική αξία της περιοχής που βρίσκονται οι Ξενώνες: Ξενώνας
Περιοχή Λίμνη Δόξα στον αρχαίο Φενεό.
Πρόκειται για ένα ονειρεμένο αλπικό τοπίο που συνδυάζει βουνό, δάση και την γραφική λίμνη Δόξα που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα, στην άμεση επικράτεια της Αρχαίας Φενεού. Οι επισκέπτες αποκαλούν την περιοχή «μικρή Ελβετία».
Είναι πανέμορφο μέρος και ιδανικό για επίσκεψη όλες τις εποχές του χρόνου.
Η ευρύτερη περιοχή της Δόξας και του Φενεού προσφέρεται για μια απολαυστική, φυσιολατρική απόδραση με στάσεις σε πετρόχτιστα ορεινά χωριά, άφθονες υπαίθριες δραστηριότητες (ιππασία, πεζοπορία, ποδηλασία, Παρα5, 4×4) και γεύσεις σε κοντινές ταβέρνες που μένουν αξέχαστες.
Οι γύρω πλαγιές είναι κατάφυτες από έλατα, πεύκα και βελανιδιές. Στο χωριό υπάρχει το αρχαιολογικό μουσείο, καθώς και το πολύ γνωστό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου που λειτουργεί από τον 14ο αιώνα.
Γενικότερα η ορεινή Κορινθία και τα χωριά της είναι αγαπημένος προορισμός και γι αυτό γεμίζει κόσμο κάθε Σαββατοκύριακο και όχι μόνο.
Características
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
800 m²
habitaciones
3+ baños
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Uso actual del edificio
Hotel
otras características
Exterior
Costes
precio
€ 1.150.000
Eficiencia energética
año de construcción
2011
estado
Para reformar
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante