Piso de una habitación muy buen estado, planta baja, Centro, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 74.000
1 habitación
20 m²
1 baño
Planta B
Ascensor
Amueblado
Anuncio actualizado el 11/06/2024
Descripción

referencia: 434778

Εξαιρετική γκαρσονιέρα στο Παλαίο Φάληρο πλήρως ανακαινισμένη, ισογείου, 20 τ.μ. με μεγάλο σαλόνι, ανεξάρτητη κουζίνα, 1 μπάνιο. Διαθέτει κλιματιστικά και πόρτα ασφαλείας. Σε εξαιρετικό σημείο κοντά στο πάρκο του Φλοίσβου, στη αγορά και σε σχολεία. Από την περιοχή διέρχεται τραμ και πλήθος λεωφορειακών γραμμών.

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.
Πώληση, Studio/Γκαρσονιέρα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 20 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1965, Εξοχική κατοικία, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Έτος Ανακαίνισης: 2023
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
20 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
Planta baja, con ascensor
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Amueblado
Costes
precio
€ 74.000
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante