Ático muy buen estado, 88 m², Pagkrati - Centro, Pagkrati

Pagkrati
€ 1.200/mes
3 habitaciones
88 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 02/07/2024
Descripción

referencia: 11661

Πρόκειται για διαμέρισμα προς ενοικίαση στο Παγκράτι με συνολικό εμβαδόν 88 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 1975 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2020. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο, είναι ρετιρέ και πλήρως επιπλωμένο, αν και αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένο. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Επιπλέον, διαθέτει ασανσέρ, βεράντα, πατάρι, πόρτα ασφαλείας και τέντες.

Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας και κλιματιστικά για την ψύξη. Η θέα από το διαμέρισμα είναι εξαιρετική, ενώ η κατασκευή του είναι μοντέρνα. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχει ανακαινιστεί και βαφτεί πρόσφατα. Τα δάπεδα είναι από μωσαϊκό, παρκέ και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή του κλάση είναι σε εξέλιξη.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και προσόψεως, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας φωτεινότητα και καλή κυκλοφορία αέρα. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, με επίπεδη κλίση και πρόσβαση από άσφαλτο. Διαθέτει τριφασικό ρεύμα και είναι κατάλληλο για φοιτητές. Επιπλέον, διαθέτει ηχομόνωση και είναι φωτεινό. Κωδικός ακινήτου: 11661. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Ático
superficie
88 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.200/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante