Ático muy buen estado, 121 m², Varnava, Pagkrati

Pagkrati
€ 1.200/mes
3 habitaciones
121 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 12/06/2024
Descripción

referencia: 11660

Πρόκειται για διαμέρισμα προς ενοικίαση στο Παγκράτι με συνολικό εμβαδόν 121 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 1975 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2022. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο, είναι ρετιρέ και πλήρως επιπλωμένο, ενώ είναι διαθέσιμο άμεσα. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, ανοικτή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Διαθέτει ασανσέρ, βεράντα, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τέντες και ηλεκτρικές τέντες.

Η θέρμανση γίνεται μέσω ηλιακού θερμοσίφωνα, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και υπάρχουν κλιματιστικά για την ψύξη. Η θέα από το διαμέρισμα είναι καλή και η κατασκευή του είναι μοντέρνα. Το διαμέρισμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έχει ανακαινιστεί και βαφτεί πρόσφατα. Τα δάπεδα είναι από παρκέ και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή του κλάση είναι σε εξέλιξη.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και προσόψεως, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας φωτεινότητα και καλή κυκλοφορία αέρα. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, με επίπεδη κλίση και πρόσβαση από άσφαλτο. Διαθέτει τριφασικό ρεύμα και ηχομόνωση, καθιστώντας το ιδανικό για άνετη και ήσυχη διαβίωση. Κωδικός ακινήτου: 11660. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Ático
superficie
121 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.200/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante