1/10

Piso de dos habitaciones muy buen estado, primera planta, Glyfada - center, Glyfada

Glyfada
€ 510.000
3 habitaciones
91 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 06/09/2024
Descripción

referencia: 655743

Κωδικός ακινήτου: 655743 - Γλυφάδα Γλυφάδα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 91 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1973 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 510.000 €
Καλαίσθητο και άνετο διαμέρισμα σε μια υπέροχη περιοχή - Κέντρο Γλυφάδας. Αυτός ο φιλόξενος χώρος προσφέρει δύο υπνοδωμάτια, ιδανικά για άνετο καθιστικό, μαζί με ένα ευρύχωρο σαλόνι ιδανικό για χαλάρωση. Καθώς μπαίνετε, σας υποδέχεται μια ζεστή ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από το φυσικό φως που εισέρχεται μέσα από μεγάλα παράθυρα. Το σαλόνι λειτουργεί ως η καρδιά του σπιτιού, με άφθονο χώρο για χαλάρωση και φιλοξενία επισκεπτών. Η κουζίνα είναι χωρισμένη, δημιουργώντας μια συνεκτική διάταξη για το μαγείρεμα και το φαγητό. Οι σύγχρονες συσκευές και οι κομψοί πάγκοι κάνουν την προετοιμασία του γεύματος απόλαυση. Βγείτε έξω σε ένα από τα τρία μπαλκόνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και να απολαύσετε τη γραφική θέα της γύρω γειτονιάς. Αυτοί οι εξωτερικοί χώροι παρέχουν το τέλειο μέρος για πρωινό καφέ ή χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν ήσυχα καταφύγια, το καθένα έχει ντουλάπες και ευρύχωρο μπαλκόνι . Βρίσκεται στον πρώτο όροφο, η προσβασιμότητα είναι βολική, επιτρέποντας την εύκολη είσοδο και έξοδο. Η μεγάλη περιοχή γύρω από τα διαμερίσματα παρέχει πρόσβαση σε τοπικές ανέσεις, πάρκα και ζωντανή κοινοτική ζωή. Με το συνδυασμό άνεσης, ευκολίας και γοητείας, αυτό το άνετο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, ένα φιλόξενο σαλόνι και τρία μπαλκόνια προσφέρει ένα υπέροχο μέρος για να αποκαλέσετε σπίτι.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
91 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 510.000
Precio del m²
5.604 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B

Descubre otros ángulos del inmueble
+7 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante