Εξωτερικός χώρος
Είσοδος οικοδομής
Είσοδος οικοδομής
Είσοδος οικοδομής
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Κουζίνα
Διάδρομος
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
Διάδρομος
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
1/25
Είσοδος οικοδομής
Είσοδος οικοδομής

Casa unifamiliar Τριπόταμος, Tripotamos, Veroia

VeroiaΤριπόταμος
€ 580.000
5+ habitaciones
450 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 06/09/2024
Descripción

referencia: 107865


Κωδ: 107865 ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ, Πωλείται μια εξαιρετική Βίλα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κατασκευής, συνολικής επιφάνειας 450τ.μ. η οποία επεκτείνεται σε τρία επίπεδα κατασκευής του 1994. Αποτελείται από Υπόγειο όροφο 148τ.μ. με εσωτερική πισίνα, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 2υ/δ, αποθήκη και ένα πολυτελέστατο μπάνιο. Στον Ισόγειο όροφο συνολικής επιφάνειας 202τ.μ. υπάρχει το σαλόνι με ένα ωραιότατο τζάκι, ένας πολύ άνετος χώρος τραπεζαρίας και στο βάθος η κουζίνα του πολυτελέστατη με ακριβά υλικά κατασκευής, 2 υ/δ εκ΄ των οποίων το ένα masterbedroom με δικό του μπάνιο και ένα WC ακόμη στον όροφο,  στη συνέχεια στον 1ο όροφο επιφάνειας 100τ.μ. υπάρχει ο χώρος του καθιστικού στο χωλ, 3 πολύ άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα, μεγάλη βεράντα με στέγαστρο και θέα στον κήπο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική ενδοδαπέδια αερίου, διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, πολυτελέστατη κατασκευή με πέτρα., καινούργια κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια, δύο εισόδους, αποθήκη στην αυλή, ανοικτό χώρο στάθμευσης αυτ/των. Τα κτίσματα ευρίσκονται σε ένα καταπληκτικό Χωραφοοικόπεδο συνολικής επιφάνειας 16.125τ.μ. περιφραγμένο, με αρκετά καλλωπιστικά φυτά και πλακόστρωτο διάδρομο, με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα, ακριβά υλικά κατασκευής, πραγματικά για τους λάτρεις της φύσης, σε γαλήνιο περιβάλλον, ιδανικό για μεγάλη οικογένεια, σε τιμή προσφοράς :580.000€. Περισσότερες φωτογραφίες του ακινήτου θα βρείτε στο site μας www.mesitiki.gr με τον κωδικό 107865. Αποκλειστική διάθεση και υπόδειξη μόνο από την ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
α) Η Υπόδειξη από 1 έως και 5 ακίνητα επιβαρύνεται με 30€ με διάρκεια εξαμήνου. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή.
β) Η Μεσιτική αμοιβή είναι 2%+ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ. Υπεύθυνος Μπριάζας Κων/νος τηλ.2331071111 κιν.6931330330. ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Εληάς 14 Βέροια.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Ascensor
No
Superficie
450 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
7
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, suelo radiante, de metano
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Sistema de alarma
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 580.000
Precio del m²
1.289 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΜΠΡΙΑΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ