1/10

Piso de dos habitaciones muy buen estado, tercera planta, Agios Panteleimonas, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 179.000
3 habitaciones
93 m²
1 baño
Planta 3
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 22/06/2024
Descripción

referencia: W-02UGOK

Ένα πλήρως ανακαινισμένο και άνετο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ., 93 τ.μ. με 17,5 τ.μ. συνολική επιφάνεια βεραντών, στον 3ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας. Είναι σε ήσυχη γειτονιά, πολύ κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας και στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης απέχει μόλις 800 μ. από το μετρό Αττική και 800-900 μ. από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης και τη Φωκίωνος Νέγρη. Αποτελείται από χώρο υποδοχής, μεγάλο σαλόνι με βεράντα που βλέπει σε πεζόδρομο, δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, διαμπερές και φωτεινό. Έχει γίνει ολική ανακαίνιση το 2016 η οποία περιλαμβάνει υδραυλικά και ηλεκτρολογικά, κουζίνα, μπάνιο, τέντες, παράθυρα αλουμινίου με σίτες. Επίσης διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου αλλά και κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια. Η εξαιρετική του κατάσταση, οι άνετοι χώροι και η μεγάλη του επιφάνεια το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες αλλά μπορεί να αποτελέσει και μία ασφαλή αγορά για επενδυτική εκμετάλλευση, μέσω ενοικίασης, με εγγυημένες αποδόσεις.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Πλατεία Βικτωρίας

Τοποθεσία: Η συνοικία της Πλατείας Βικτωρίας βρίσκεται ανάμεσα στις συνοικίες Πολυτεχνείο, Πλατεία Βάθης, Ομόνοια, Μουσείο, Πεδίο του Άρεως, Σταθμό Λαρίσης, Άγιο Παύλο και Άγιο Παντελεήμονα. Πήρε την ονομασία της από την οποία αναπτύχθηκε.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βικτώρια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί μία συνοικία η οποία διαθέτει αρκετές πλατείες αλλά και στέκια που της προσδίδουν ζωντάνια. Σε πολύ κοντινή απόσταση από την περιοχή βρίσκεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το μετρό Αττικής, η πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης και η Φωκίωνος Νέγρη αλλά και το Πεδίον του Άρεως που είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας και φιλοξενεί και το θέατρο Άλσος.

Προσβασιμότητα: H περιοχή Πλατεία Βάθης εξυπηρετείται από τους σταθμούς του μετρό Βικτώρια, Ομόνοια, Σταθμός Λαρίσης, καθώς και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
3
Ascensor
Superficie
93 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 179.000
Precio del m²
1.925 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1967
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+7 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante