Piso de dos habitaciones Γλυφάδα, Terpsithea, Glyfada

GlyfadaΓλυφάδα
€ 220.000
3 habitaciones
92 m²
1 baño
Planta B
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 17/06/2024
Descripción

referencia: 1039010

Διαμέρισμα προς Πώληση στην Άνω Γλυφάδα.
Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 92 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 565 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μία κουζίνα και ένα σαλόνι. Κατασκευάστηκε το 1966 και ανακαινίστηκε το 2007. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχει επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα δάπεδα είναι με πλακάκια και το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Ζ.
Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και το διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα περιποιημένο. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά, super market και εμπορικό κέντρο. Προσφέρει θέα στο αστικό τοπίο και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και βραχυχρόνια μίσθωση.
Επιπλέον, διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: σίτες, τέντες, χωρίς κοινόχρηστα, δέντρα και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά. Κωδικός Συνεργάτη: ΝΜ11.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την REMAX Homes, πιστοποιημένους κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), στο τηλέφωνο 210-9834265 ή μέσω email στο info@remaxhomes.gr. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.remaxhomes.gr.

Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
92 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Exterior
Costes
precio
€ 220.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ζ

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante