Piso de dos habitaciones primera planta, Sepolia, Sepolia - Skouze

Sepolia - Skouze
€ 115.000
3 habitaciones
70 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 17/06/2024
Descripción

referencia: EK-6902263

Σε απόσταση μόλις 400 μέτρων από το μετρό των Σεπολίων, και 100 μέτρων από στάση λεωφορείου, σε ήσυχη γειτονιά αλλά με άμεση πρόσβαση στην κεντρική αγορά των Σεπολίων, σε τράπεζες και super market καθώς επίσης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και στην εθνική οδό, πωλείται διαμέρισμα 70τμ, 1ου ορόφου, υψηλού, σε γωνιακή πολυκατοικία, κατασκευής του 1973.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, με μπαλκόνι τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πίσω πλευρά, φωτεινό, με άριστη αξιοποίηση της επιφάνειάς του και εξαιρετική κατάσταση συνολικά. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας, ανεξάρτητη και πολύ λειτουργική κουζίνα και δύο άνετα υπνοδωμάτια με ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους. Τα εξωτερικά κουφώματα έχουν αλλαχτεί και έχουν τοποθετηθεί αλουμινίου, με διπλά τζάμια και σήτες.
Το διαμέρισμα δεν χρήζει ανακαίνισης και λόγω του σημείου, με τις εξαιρετικές προσβάσεις, αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση, δεδομένου μάλιστα ότι η περιοχή των Σεπολίων αποτελεί μία περιοχή με ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση, κυρίως για τουριστική αξιοποίηση ή ακόμα και για επένδυση με σκοπό τη μακροχρόνια μίσθωση, καθώς έχει μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, εξυπηρετείται από μετρό και λεωφορεία, ενώ ταυτόχρονα οι τιμές βρίσκονται ακόμα σε προσιτά επίπεδα, σε αντίθεση με άλλες περιοχές με παρόμοια χαρακτηριστικά.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
70 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
Costes
precio
€ 115.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ζ

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante