Piso de dos habitaciones Κόρινθος, Centro, Corintia

CorintiaΚόρινθος
€ 120.000
2 habitaciones
106 m²
2 baños
Planta 3
No Ascensor
Anuncio actualizado el 19/06/2024
Descripción

referencia: 1040538

Στην πανέμορφη πόλη της Κορίνθου διατίθεται προς πώληση ένα εξαιρετικό διαμέρισμα τρίτου ορόφου, με συνολική επιφάνεια 106 τ.μ. Το διαμέρισμα αυτό είναι ευρύχωρο και φωτεινό, αποτελούμενο από έναν ευχάριστο χολ, ένα άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μοντέρνο λουτρό και μια πρακτική αποθήκη.

Οι μεγάλες βεράντες που περιβάλλουν το διαμέρισμα προσφέρουν απεριόριστη θέα στο αστικό τοπίο, ιδανικές για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το διαμέρισμα αυτό είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την πόλη και επιθυμούν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα.

Η Κόρινθος είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, γνωστή για τη στρατηγική της θέση και την εγγύτητά της στη θάλασσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις λίγα βήματα από όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης πόλης, όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους αναψυχής. Παράλληλα, απέχει μόλις λίγα λεπτά από τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, προσφέροντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ αστικής ζωής και παραθαλάσσιας απόδρασης.

Ζήστε την εμπειρία της Κορίνθου και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα ζωής που προσφέρει αυτή η εκπληκτική πόλη, σε ένα διαμέρισμα που θα γίνει το καταφύγιό σας.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
106 m²
habitaciones
2 dormitorios, 2 baños
planta
3° planta
Costes
precio
€ 120.000
Eficiencia energética
año de construcción
1970
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante