Piso de dos habitaciones primera planta, Neapoli, Níkea

Níkea
€ 160.000
3 habitaciones
100 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Anuncio actualizado el 18/06/2024
Descripción

referencia: 11298

Νίκαια, Νεάπολη: Πωλείται διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 100τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από μωσαϊκό, νυχτερινό ρεύμα, τέντες, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα με άνετους χώρους και με δυνατότητα να μπορούν να γίνουν και 3 κρεβατοκάμαρες. Σε διπλοκατοικία σχεδόν αυτόνομο και χωρίς κοινόχρηστα. Κουφώματα αλουμινίου σε καφέ χρώμα με σίτες σε όλα τα δωμάτια, πόρτα ασφαλείας πάνω σε κεντρικό δρόμο και για αυτό το λόγο θα μπορούσε να γίνει και επαγγελματική στέγη με αλλαγή χρήσης. Παρέχει επιπλέον τέντες, κλιματισμό σε όλους τους ΄χώρους είναι προσόψεως διαμπερές με μπαλκόνια μπρος και πίσω και υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να παραμείνουν έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 160.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11298 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
100 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Puerta blindada
Exterior
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 160.000
Eficiencia energética
año de construcción
1970
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante