Piso de una habitación muy buen estado, segunda planta, Agios Pavlos, Kallikrateia

Kallikrateia
€ 80.000
2 habitaciones
68 m²
Planta 2
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 27/06/2024
Descripción

referencia: EK-6906297

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής συνολικής επιφάνειας 68 τετραγωνικών μέτρων, στον δεύτερο όροφο οικοδομής, μόλις 80 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και χολ, όπως αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η οικοδομή βρίσκεται λίγο έξω από τη Νέα Ηράκλεια προς Επανομή, είναι κτισμένη σε δεύτερη σειρά οικοπέδου τριών στρεμμάτων, επάνω σε άσφαλτο, μόλις 80 μέτρα μακριά από τη θάλασσα και μία πολύ όμορφη παραλία με οργανωμένο εστιατόριο και καφέ. Ιδανικό μέρος για παραθέριση όλο το καλοκαίρι, αλλά και για μόνιμη κατοικία για ανθρώπους που αποζητούν χαλάρωση και ηρεμία μπροστά στη θάλασσα και στο πράσινο της φύσης.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε μερικώς, αφού το μπάνιο και η κουζίνα ανακαινίστηκαν το 2012. Έχει ένα πολύ όμορφο μπαλκόνι με ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό και καταπληκτική θέα στην θάλασσα (χωρίς να την κλείνει απολύτως τίποτα). Αυτή τη στιγμή ολόκληρη η οικοδομή ανακαινίζεται εξωτερικά και σε περίπου πέντε με έξι εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί παντελώς.

Διαθέτει πάρκινγκ και ο εξωτερικός περιβάλλοντας χώρος είναι ιδανικός για να παίζουν άνετα τα παιδιά. Η πρόσβαση στο σημείο είναι εύκολη, απέχει 35 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, 3 λεπτά από το κέντρο της Νέας Ηράκλειας και 7 από την Επανομή.

Το διαμέρισμα είναι ιδανική περίπτωση και για τουριστική εκμετάλλευση αφού τόσο η προνομιούχα θέση του όσο και η εύκολη πρόσβαση το καθιστούν μία άριστη επένδυση με γρήγορη απόσβεση και καλή απόδοση. Μία απλή περιήγηση στο χώρο θα σας πείσει!

Τιμή: 80.000€
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
68 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro)
planta
2° planta
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 80.000
Eficiencia energética
estado
Óptimo / Reformado
Eficiencia energética
B+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante