1/20

Casa unifamiliar Μετόχι, Παραλία Τρίγλιας 63200, Centro, Triglia

TrigliaΜετόχι, Παραλία Τρίγλιας 63200
€ 420.000
5+ habitaciones
242 m²
3 baños
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 18/06/2024
Descripción

referencia: EK-6907801

Αυτή η όμορφη βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα βρίσκεται μόλις 50μέτρα από την παραλία και τα ήρεμα νερά της περιοχής Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής . Η Νέα τρίγλια βρίσκεται περίπου 15 λεπτά από τα Μουδανιά και περιβάλλεται από πολλές αμμώδεις παραλίες.
Το ευρύχωρο εσωτερικό του 242μ² εκτείνεται σε τρείς ορόφους, με άπλετο φυσικό φως, θέα στην θάλασσα και μοντέρνο ντιζάιν. Αυτή η βίλα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξαιρετικές υπαίθριες ανέσεις, που μοιάζουν με αυτές ενός θέρετρου.
Η βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια ,ένα WC και 3 κουζίνες . Είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν χαλάρωση σε ένα αποκλειστικό μέρος. Δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν ένα διπλό κρεβάτι, το τρίτο έχει δύο μονά κρεβάτια .
Ο εξωτερικός χώρος αποπνέει μοντέρνο τροπικό στιλ ,τους φοίνικες και τους κήπους και παράλληλα παραδοσιακό με τα ελαιόδεντρα και τα διάφορα οπορωφόρα δένδρα , ιδανικό για να τραβήξετε τη θέα και να εκτιμήσετε το υπέροχο σούρουπο. Η βίλα διαθέτει επίσης υπαίθριο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας για να απολαύσετε τη βραδινή διασκέδαση και μπάρμπεκιου για αξέχαστα γεύματα στο ύπαιθρο. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία και ποδηλασία.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Superficie
242 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 420.000
Precio del m²
1.736 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B

Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante