Casa unifamiliar Βέλκου, Νέο Ρύσιο 57000, Neo Risio, Thermi

ThermiΒέλκου, Νέο Ρύσιο 57000
€ 620.000
5+ habitaciones
200 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 21/06/2024
Descripción

referencia: EK-6907821

_Μετά τις φωτογραφίες υπάρχει αναρτημένο και ένα βίντεο_

ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ πωλείται μια πανέμορφη, πολυτελής, εντυπωσιακή βίλα - μονοκατοικία υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής, που ξεχωρίζει ιδιαιτέρως στην περιοχή, επιφάνειας 200 τ.μ. που βρίσκεται πάνω σε μια έκταση οικοπέδου 1.350 τ.μ. Πρόκειται για μια μοναδική, πλήρως επιπλωμένη κι εξοπλισμένη αυτόνομη βίλα, εξαιρετικής κατασκευής του έτους 2007, κατασκευασμένη με τα πιο ποιοτικά υλικά και με τον πλέον σύγχρονο τρόπο δόμησης.

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να την χαρακτηρίσουμε και ως ένα μικρο παράδεισο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς βρίσκεται μόλις 3 λεπτά απο το κέντρο του Νέου Ρυσίου, απέχει 5 λεπτά απο τον περιφερειακό, 11 λεπτά απο το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και μόλις 13 λεπτά απο το Mediterranean Cosmos. Λόγω της πολύ προνομιακής τοποθεσίας της και της εύκολης πρόσβασης που έχει, ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει απόλυτης ηρεμίας, ενώ ταυτόχρονα έχει την δυνατότητα να βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΒΙΛΑΣ:

ΚΗΠΟΣ- ΠΙΣΙΝΑ- BARBEQUE: Η κατοικία περιβάλλεται απο έναν τεράστιο καταπράσινο ιδιωτικό κήπο έκτασης 800 τ.μ. περίπου, μέσα στον οποίο συναντάμε παντού περιποιημένα όμορφα φυτά και μερικά πολύ ωραία δέντρα. Ο κήπος διαθέτει αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε όλο το εύρος του. Στην άλλη πλευρά της κατοικίας συναντάμε την πολύ εντυπωσιακή πισίνα επιφάνειας 40 τ.μ. περίπου, που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητικής της και την άρτια κατασκευή της. Παραπλεύρως της πισίνας υπάρχει ένας πολύ όμορφος, ειδικώς διαμορφωμένος χώρος Barbeque στεγασμένος σε κιόσκι.

PARKING- ΑΠΟΘΗΚΕΣ- ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ: Στον προαύλιο χώρο υπάρχει ένα ανεξάρτητο αυτόνομο κλειστό στεγασμένο parking με αυτόματη ηλεκτρική γκαραζόπορτα με φωτισμό και κάμερες, χωριτικότητας δυο μεγάλων αυτοκίνητων, με αποθηκευτικό χώρο. Σε άλλο σημείο του προάυλιου χώρου, συναντάμε έναν ανοιχτό στεγασμένο σταθμό-parking φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στον οποίο μπορεί να σταθμεύσει τουλάχιστον ένα μεγάλο αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτες.

Η κατοικία διαθέτει δυο άνετες αποθήκες, με συνολικό εμβαδόν 40 τ.μ. περίπου. Στην μία εκ των δυο αποθηκών υπάρχει εγκατεστημένο το κεντρικό σύστημα θέρμανσης πετρελαίου της κατοικίας, με έναν μεγάλο καυστήρα ο οποίος διαθέτει και μπόιλερ για την παροχή ζεστού νερού σε όλο το σπίτι.

Η κατοικία διαθέτει πολύ όμορφη περίφραξη με τοιχίο, διακοσμημένη με πολύ όμορφα φυτά και έχει δυο ανεξάρτητες εισόδους με σειρόμενες ηλεκτρικές πόρτες. Υπάρχουνε επίσης σε όλο το εύρος της κατοικίας αυτόματα φώτα led και κάμερες ασφαλείας.

ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ:
Η μονοκατοικία είναι πολυτελούς κατασκευής, με τις προσόψεις της να είναι επενδεδυμένες με πολύ όμορφη διακοσμητική πέτρα, ενώ σε όλο τον όροφο έχουμε μεγάλες ευρύχωρες βεράντες με υπέροχη θέα και ανοιχτωσιά. Περιμετρικά των βεραντών υπάρχουνε παντού τέντες, ενώ σε όλο το εύρος του σπιτιού υπάρχει εγκατεστημένος συναγερμός και ειδικό σύστημα ασφαλείας, με κάμερες και φωτισμό led. Όλα τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με συνθετικά κουφώματα διπλού υαλοπίνακα με σίτες και στόρια. Η κατοικία διαθέτει επίσης δομημένη καλωδίωση και τριφασικό νυχτερινό ρεύμα.

Στον Α' ΟΡΟΦΟ - ΕΠΙΠΕΔΟ της κατοικίας καθώς εισερχόμαστε απο μια ωραία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, οδηγούμαστε πρώτα σε ένα πολύ όμορφο χώλ και εν συνεχεία συναντάμε μια τεράστια επιβλητική σαλονο-τραπεζαρία με τζάκι, που διακρίνεται απο πολυτέλεια και υψηλό γούστο, ενώ τα δάπεδά της είναι απο εντυπωσιακό πλακάκι. Όλος ο χώρος περιβάλλεται απο μεγάλα φωτεινά παράθυρα με στόρια που ανοίγουν ηλεκτρικά αυτόματα.

Καθώς συνεχίζουμε στον χώρο, συναντάμε μια υπέροχη μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα γάμα που είναι πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένες οικοσυσκευές τεχνολογίας αιχμής. Η κουζίνα περιβάλλεται εξίσου απο δυο ωραία παράθυρα, ενώ στο τελείωμά της, οδηγούμαστε σε έναν άλλο ανεξάρτητο χώρο που έχει χρήση γυμναστηρίου - playroom. Φεύγοντας απο την κουζίνα συναντάμε στα δεξιά μας ένα πολύ όμορφο WC.

Στο ΙΣΟΓΕΙΟ - ΕΠΙΠΕΔΟ της κατοικίας οδηγούμαστε απο μια πανέμορφη ξύλινη σκάλα, η οποία καταλήγει σε μια πολύ ξεχωριστή σαλονο-κουζίνα, διακοσμημένη με ιδιαίτερες ξυλοεπενδύσεις η οποία τώρα είναι διαμορφωμένη σε ένα πολύ καλόγουστο μπαρ και απο την οποία οδηγούμαστε αμέσως στην πισίνα. Καθώς συνεχίζουμε την περιήγηση μας, συναντάμε μια μεγάλη άνετη κρεβατοκάμαρα η οποία διαθέτει ένα πολύ ωραίο άνετο dressroom, ενώ απο την μπαλκονόπορτα του δωματίου οδηγούμαστε απευθείας στην πισίνα.

Καθώς συνεχίζουμε, συναντάμε στα δεξιά μας ένα τεράστιο μπάνιο πολυτελείας με τζακούζι- υδρομασάζ, ενώ βγαίνοντας, στο βάθος υπάρχει ένα μεγάλο ωραίο φωτεινό δωμάτιο. Καθώς αποχωρούμε, οδηγούμαστε στο τελευταίο πολύ όμορφο δωμάτιο του επιπέδου αυτού, το οποίο είναι εξίσου φωτεινό και έχει άμεση πρόσβαση επίσης στην πισίνα. Φεύγοντας, στο χωλ συναντάμε στα δεξιά μας ένα πολύ όμορφο WC.

_Η αναφερόμενη τοποθεσία στον χάρτη είναι ενδεικτική_

_Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ_

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6989 50 20 24
Características
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
200 m²
habitaciones
5+ (3 dormitorios, 3 otros), 3 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 620.000
Eficiencia energética
año de construcción
2007
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante