Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
1/23
Κουζίνα
Κουζίνα

Maisonnette planta baja, Neoi Epivates, Thermaikos

Thermaikos
€ 350.000
5 habitaciones
166 m²
3 baños
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 19/07/2024
Descripción

referencia: 323163

Κωδικός ακινήτου: 323163 - Θερμαϊκός Νέοι Επιβάτες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 166 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, φωτοβολταικά, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 12000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετική μεζονέτα 166τ.μ. 
Aποτελείται απο τρία επίπεδα.
1ο επίπεδο: Ισόγειο, αποτελείται απο μια ευρύχωρη κουζίνα, απο το σαλόνι- τραπεζαρία το οποίο διαθέτει ενεργειακό τζάκι και A/C.

2o επίπεδο:Αποτελείται απο τρια υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master bedroom με το δικό του μπάνιο, στον όροφο συναντάμε επίσης και ένα άνετο λουτρό. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά, εξοπλισμένα με A/C, ντουλάπες και διαθέτουν μπαλκόνια.

3ο επίπεδο: Συναντάμε την όμορφη σοφίτα 45τ.μ.  με φεγγίτες, η οποία χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο και θα μπορούσε να μετατραπεί σε playroom ή γραφείο. Εδώ υπαρχει ένα μπαλκόνι με εξαιρετική θέα και ιδανικό για να απολαμβάνετε τον έναστρο ουρανό τα καλοκαίρια. Ένα ευρύχωρο λουτρό με φεγγίτη.

Η οικία βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών και είναι ιδανική για οικογένεια καθώς είναι ευρύχωρη, διαθέτει κήπο 72τ.μ με κιόσκι και πέργολα, απέχει μόνο 400μ. απο την παραλία των Νέων Επιβατών. Το πάτωμα είναι απο πλακάκι.
Με 2 θέσεις στάθμευσης, ως μέσω θέρμανσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ ατομικής πετρελαίου και δεξαμένης υγραερίου. Στα υπερ της κατοικίας είναι ότι διαθέτει αυτόνομο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας( φωτοβολταϊκό σύστημα) με αποκλειστικό συμβόλαιο πώλησης ρεύματος στον ΔΕΔΔΥΕ για τα επόμενα τουλάχιστον 10 έτη, με ετήσιο εισόδημα περίπου 3.500 ευρώ /έτος.  Αποθηκευτικοι χώροι συναντάμε στην σοφίτα και ένα ευρύχωρο υπόγειο.


Características
Tipología
Maisonnette
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
166 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 350.000
Precio del m²
2.108 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2005
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+20 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante