Piso de dos habitaciones Μηδείας, 184 51, Δημοτική Ενότητα Νίκαιας, Evaggelistria, Níkea

NíkeaΜηδείας, 184 51, Δημοτική Ενότητα Νίκαιας
€ 275.000
3 habitaciones
87 m²
1 baño
Planta 2
Ascensor
Anuncio actualizado el 20/06/2024
Descripción

referencia: 80630


Στην καταπράσινη περιοχή της Νίκαιας, δίπλα στο γραφικό Κατράκειο Θέατρο και στο Άλσος Δεξαμενής, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα με κωδικό 80630. Με συνολική επιφάνεια 87 τ.μ., βρίσκεται στον 2ο όροφο και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλά έξοδα για θέρμανση. Επίσης, διαθέτει θέρμανση fan coil, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε την εκπληκτική θέα στο ανοιχτό ορίζοντα από τα μεγάλα παράθυρα με κουφώματα αλουμινίου, ενώ τα πλακάκια στο πάτωμα δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Η ασφαλής είσοδος του διαμερίσματος διασφαλίζεται από μια πόρτα ασφαλείας, ενώ ο ανελκυστήρας σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινείστε εύκολα και γρήγορα σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου. Επιπλέον, διαθέτει και πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας, ενώ μια αποθήκη σας προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Απολαύστε την ασφάλεια και την ειρήνη που προσφέρει ο συναγερμός και η θυροτηλεόραση, ενώ η δορυφορική κεραία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια. Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο διαμέρισμα στην καρδιά της Νίκαιας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δείτε από κοντά αυτήν την προσφορά. 
| UNION PROPERTIES +30 2104130265 - +30 6951822208, https://www.union-properties.gr/, email: peiraias@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
87 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Instalación tv con antena parabólica
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 275.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante