Piso de tres habitaciones Μιαούλη, 184 50, Δημοτική Ενότητα Νίκαιας, Eleftherias square, Koridallos

KoridallosΜιαούλη, 184 50, Δημοτική Ενότητα Νίκαιας
€ 340.000
4 habitaciones
110 m²
2 baños
Planta 5
Ascensor
Anuncio actualizado el 20/06/2024
Descripción

referencia: 80364


Κωδικός ακινήτου: 80364 - Κορυδαλλός Σχιστό Κορυδαλλού
ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπέροχο διαμέρισμα στον 5ο όροφο, με μοναδική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα και συνολική επιφάνεια 110 τ.μ. Σχεδιασμένο με εξαιρετική αισθητική και μεράκι, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα ευχάριστο WC. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, οπότε η ενεργειακή του απόδοση είναι εξαιρετική.

Με καλαίσθητες λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά, το διαμέρισμα προσφέρει άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει θέρμανση fan coil, ενεργειακά κουφώματα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, καθώς και πολλές ακόμα παροχές για μια άνετη και ασφαλή διαβίωση. Επιπλέον, διαθέτει τζάκι για ζεστές και ρομαντικές βραδιές, συναγερμό και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και ασφάλεια.

Απολαύστε τις ομορφότερες ηλιόλουστες μέρες στην μεγάλη βεράντα του διαμερίσματος, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε ενεργειακά οφέλη από τον ηλιακό θερμοσίφωνα και τα φωτοβολταϊκά πάνελ που είναι εγκατεστημένα στην οροφή του κτιρίου.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης θυροτηλεόραση, για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στην καθημερινότητα. Επιπλέον, διαθέτει και αποθήκη για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες αποθήκευσης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στον Κορυδαλλό, σε μια ήσυχη γειτονιά με προσβασιμότητα σε όλες τις υπηρεσίες και σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές του Κορυδαλλού! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και οργανώστε μια ξενάγηση στο χώρο.
| UNION PROPERTIES +30 2104130265 - +30 6951822208, https://www.union-properties.gr/, email: peiraias@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
110 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
5° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 340.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante