Piso de tres habitaciones Μιαούλη, 184 50, Δημοτική Ενότητα Νίκαιας, Eleftherias square, Koridallos

KoridallosΜιαούλη, 184 50, Δημοτική Ενότητα Νίκαιας
€ 330.000
4 habitaciones
110 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Anuncio actualizado el 20/06/2024
Descripción

referencia: 80365


n

Κωδικός ακινήτου: 80365 - Στον ιστορικό και ζωντανό Κορυδαλλό, σε μια ήσυχη γειτονιά, προσφέρεται προς πώληση ένα μοντέρνο και ευρύχωρο διαμέρισμα στον 4ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 110 τ.μ., αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC για μεγαλύτερη άνεση και πρακτικότητα. Με ένα μπαλκόνι που προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη και το ανοιχτό ορίζοντα, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ζεστή και φιλόξενη κατοικία.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2024 και ακολουθεί υψηλές προδιαγραφές, με ενεργειακή κλάση Α+ για εξοικονόμηση ενέργειας και αισθητικής. Διαθέτει θέρμανση fan coil για άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο, ενώ τα κουφώματα είναι ενεργειακά για μεγαλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, χώρο στάθμευσης και αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Με ένα όμορφο τζάκι στο σαλόνι, το διαμέρισμα γίνεται ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο, ενώ διαθέτει και σύγχρονες παροχές όπως συναγερμό, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκά για εξοικονόμηση ενέργειας. Η θυροτηλεόραση προσφέρει ασφάλεια και άνεση στην είσοδο των επισκεπτών.

Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες, καταστήματα και υπηρεσίες, καθιστώντας το ιδανικό για να ζήσετε μια άνετη και εύκολη ζωή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο σπίτι στην Κορυδαλλό, ένα από τα πιο δυναμικά και εξελισσόμενα προάστια της Αθήνας.
| UNION PROPERTIES +30 2104130265 - +30 6951822208, https://www.union-properties.gr/, email: peiraias@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
110 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 330.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante