Piso de dos habitaciones muy buen estado, primera planta, Centro, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 800/mes
3 habitaciones
88 m²
2 baños
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 21/06/2024
Descripción

referencia: 2449

Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Κέντρο: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 88τ.μ. στον 1ο όροφο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1960, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, , τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα.

Υπέροχο εσωτερικό διαμέρισμα Α ορόφου με πολύ μεγάλη βεράντα και με ιδιωτικό κήπο στο ισόγειο. Μεγάλα δωμάτια με δυο κρεβατοκάμαρες μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και δύο μπάνια καθώς και μεγάλο πατάρι. Πλήρως ανακαινισμένο και με την φιλοσοφία airbnb καθώς με το κάρτα εισόδου κλείνουν όλα τα φώτα κτλ. Πολύ κοντά στην Πλατεία Ρέντη και στην αγορά σε ήσυχο δρόμο. Κατοικίδια δεν είναι δεκτά και είναι κατάλληλο για ζευγάρια οι και οικογένειες καθώς και είναι και κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη όπως γραφεία κάθε είδους ή και έδρα εταιρεία. Δεν έχει εγκατάσταση θέρμανσης αλλά έχει κλιματιστικά inventer A+++ σε κάθε δωμάτιο για πολύ μεγάλη οικονομία ψύξης και θέρμανσης. Επίσης δεν έχει κόστος κοινοχρήστων. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, Πυρανίχνευση, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 800€ | Κωδικός Ακινήτου: #2449 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
88 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
1° planta
otras características
Puerta blindada
Balcón
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 800/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1960
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante