Ático muy buen estado, 33 m², Varnava, Pagkrati

Pagkrati
€ 550/mes
1 habitación
33 m²
1 baño
Planta 5
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 01/07/2024
Descripción

referencia: UR1195

Ένα χαριτωμένο και πολύ φωτεινό ρετιρέ διαμέρισμα σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Παγκρατίου, την πλατεία Βαρνάβα, σε ήσυχο δρόμο αλλά πολύ κοντά στα διάφορα καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια της περιοχής καθώς και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτήριο κατασκευής 1968 και έχει ανακαινιστεί το 2010.

Το διαμέρισμα είναι 33m2 στον τελευταίο 5ο όροφο και προσφέρει σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Τα δωμάτια οδηγούν σε ευρύχωρη βεράντα με ανοιχτή θέα στο λόφο του Λυκαβηττού καθώς και πλαϊνή θέα στην Ακρόπολη. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αυτόνομη θέρμανση με 2 κλιματιστικές μονάδες πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Ático
superficie
33 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 550/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1968
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante