Dúplex 120 m², Mamousia, Diakopto

Diakopto
€ 200.000
4 habitaciones
120 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 25/06/2024
Descripción

referencia: W-02VSK8

Πωλείται μεζονέτα 120 τ.μ σε ήσυχη γειτονιά, σε οικόπεδο 280 τ.μ., στην περιοχή του Διακοπτού Αιγίου, μόλις 200 μέτρα από την παραλία.
Το ακίνητο κατασκευασμένο το 2008, σε πολύ καλή κατάσταση, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων 1 master bedroom), 1 μπάνιο και 1 WC.

Αναλυτικότερα:
-Στο ισόγειο της μεζονέτας, συναντάμε σε ευρύχωρο ενιαίο χώρο το σαλόνι με το τζάκι και την κουζίνα, 1 WC και άμεση πρόσβαση στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο 30τμ.
-Στον όροφο του ακινήτου, είναι τοποθετημένα τα 2 υπνοδωμάτια, 1 master bedroom, 2 μπάνια και μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα στην ευρύτερη περιοχή και στη θάλασσα.
-Το αυτόνομο υπόγειο μπορεί να αξιοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή όπως επιθυμούν οι νέοι ιδιοκτήτες.

Τέλος, το ακίνητο διαθέτει αυτονομία θέρμανσης σε όλα τα επίπεδα, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και πλήρη εξοπλισμό ηλεκτρικών συσκευών.
Αυτή η μεζονέτα προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, τοποθετημένη δίπλα στην παραλία, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν την απόλυτη κατοικία στην Αχαΐα.

Το ακίνητο πωλείται επιπλωμένο!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Το Αίγιο είναι παραθαλάσσια πόλη και βρίσκεται στη βόρεια Πελοπόννησο ενώ αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Αίγιο χαρακτηρίζεται ως το μπαλκόνι του Κορινθιακού Κόλπου λόγω της καταπληκτικής θέας στη θάλασσα, ενώ απέχει μόλις 90 λεπτά από την Αθήνα. Το Αίγιο διαθέτει σύγχρονο νοσοκομείο, ευρύχωρο στάδιο αλλά και κλειστό γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικό της περιοχή είναι η ποικιλία από θαυμάσιες παραλίες με πεντακάθαρα νερά ιδανικές για όλα τα γούστα. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα από καφετέριες, μεζεδοπωλεία και bar.
Προσβασιμότητα: Το αίγιο βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από την Πάτρα, 90 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας ενώ απέχει μόλις 2 ώρες από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Επενδυτική Δυναμική: Το Αίγιο αποτελεί μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου αυξάνοντας σημαντικά την επενδυτική της δύναμη τα τελευταια χρόνια.
Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
120 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 200.000
Eficiencia energética
año de construcción
2008
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante