Piso de dos habitaciones Πόντου 7, 551 33, Καλαμαριά, Centro, Kalamariá

KalamariáΠόντου 7, 551 33, Καλαμαριά
€ 265.000
3 habitaciones
104 m²
1 baño
Planta 3
Ascensor
Anuncio actualizado el 25/06/2024
Descripción

referencia: 1-795


Κωδικός ακινήτου: 1-795 -   

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ GOLDEN VISA 

 Σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Καλαμαριάς, το Βυζάντιο, διατίθεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 3ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 104 τ.μ. Αυτό το γωνιακό διαμέρισμα, κατασκευασμένο το 1985, προσφέρει άνεση και πολυτέλεια σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα κομψό μπάνιο (πρόσφατα ανακαινισμένο) και ένα επιπλέον WC. Οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ η κουζίνα είναι εργονομικά σχεδιασμένη για μέγιστη λειτουργικότητα.

Τα συνθετικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ τα μαρμάρινα πατώματα προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε όλο το σπίτι. Η πόρτα ασφαλείας και ο συναγερμός παρέχουν αυξημένη ασφάλεια για τους κατοίκους.

Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα και δύο ευρύχωρα μπαλκόνια με τέντες, προσφέροντας την ιδανική θέση για να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και την ανοιχτωσιά. Η θέρμανση παρέχεται μέσω κλιματισμού και υπάρχει νυχτερινό ρεύμα για επιπλέον οικονομία.

Η προνομιακή του θέση, πολύ κοντά σε μεγάλο κεντρικό δρόμο και ανάμεσα σε δύο στάσεις μετρό, καθιστά το διαμέρισμα ιδανικό για άμεση πρόσβαση στις συγκοινωνίες και τις παροχές της πόλης. Το ακίνητο απέχει μόλις 700 μέτρα από τη θάλασσα, 4.500 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 7.000 μέτρα από το αεροδρόμιο, προσφέροντας άνετες και γρήγορες μετακινήσεις.

Η οικοδομή διαθέτει μεγάλο κήπο και θέση πάρκινγκ για ένα αυτοκίνητο στην πυλωτή, προσφέροντας επιπλέον άνεση και πρακτικότητα στους κατοίκους.

Με όλες αυτές τις παροχές και την εξαιρετική τοποθεσία, αυτό το διαμέρισμα στην Καλαμαριά, Βυζάντιο, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όποιον αναζητά ένα άνετο και πολυτελές σπίτι κοντά στη θάλασσα και τις παροχές της πόλης.

Τιμή: 265.000 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
104 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
3° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 265.000
gastos de comunidad
€ 20/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1985
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante