Piso de tres habitaciones Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
€ 750/mes
4 habitaciones
112 m²
2 baños
Planta 2
Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 28/06/2024
Descripción

referencia: 1048668

Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 2ου ορόφου σε εξαιρετική τοποθεσία, 10 λεπτά με τα πόδια από το παραλιακό μέτωπο, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, δύο μπάνια, ευρύχωρο χωλ και πατάρι. Η ανακαίνιση του διαμερίσματος ήταν ολική, με αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και σύγχρονο στυλ.

Η κουζίνα είναι λευκή και μοντέρνα, κατασκευασμένη από λάκα. Περιλαμβάνει μεγάλο συρόμενο ντουλάπι-μπακάλη, μηχανισμούς για γωνιακό ντουλάπι, πάγκο και νεροχύτη Corian, καθώς και πάγκο νησίδα. Είναι εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα, απορροφητήρα, ηλεκτρικό φούρνο, μικροκύματα και ψυγείο.

Τα δύο μπάνια διαθέτουν γρανιτοπλακάκι, καθρέφτες, ντουλάπια και δύο ντουζιέρες. Τα τρία υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και άνετα. Το master bedroom, με εμβαδόν 16 τ.μ., διαθέτει εξάφυλλη συρόμενη ντουλάπα διαστάσεων 2,00 x 4,00μ με καθρέφτες, LED φωτισμό και μηχανισμό soft close. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια, με εμβαδόν 15 τ.μ. και 13 τ.μ. αντίστοιχα, διαθέτουν επίσης από μία δίφυλλη συρόμενη ντουλάπα 2,00 x 2,00μ με καθρέφτη και μηχανισμό soft close.

Στο χωλ υπάρχει ειδική κατασκευή δίφυλλης ντουλάπας-παπουτσοθήκης διαστάσεων 2,00 x 2,00μ με καθρέφτη. Το μπαλκόνι διατρέχει περιμετρικά το σπίτι, με πρόσβαση από το σαλόνι και τα τρία δωμάτια, και είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική τέντα.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και δύο κλιματιστικά. Σημειώνεται ότι το σπίτι διατίθεται και επιπλωμένο με υψηλότερο κόστος (κατόπιν συμφωνίας).

Η πολυκατοικία είναι σε άριστη κατάσταση, πράσινη από τον ΥΑΣΒΕ, με νέο ανελκυστήρα και καθαριότητα δύο φορές την εβδομάδα. Τα κοινόχρηστα κυμαίνονται από 20 έως 25 ευρώ μηνιαίως και στο υπόγειο της οικοδομής υπάρχει κοινόχρηστη αποθήκη.

Η περιοχή είναι ήσυχη αλλά πολύ κοντά σε πάρκο, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, στάση λεωφορείου, μετρό (προσεχώς) και σχολεία. Βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από την παραλία, το Μέγαρο Μουσικής, το Ποσειδώνιο και μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Πανεπιστήμια και τον Λευκό Πύργο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
112 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Costes
precio
€ 750/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Δ

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante