1/12

Piso de tres habitaciones muy buen estado, planta baja, Kalamaki, Alimos

Alimos
€ 1.800/mes
4 habitaciones
160 m²
2 baños
Planta B
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: W-02WAE0

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό υπερυψωμένο ισόγειο μίας τριώροφης μονοκατοικίας στον Άλιμο, με περιμετρικό κήπο, ευρύχωρα δωμάτια και σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και επιπλέον δωμάτιο υπηρεσίας.
Το διαμέρισμα έχει υποστεί συνολική ανακαίνιση, διατηρώντας ταυτόχρονα όλα τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία μιας ποιοτικής μοντέρνας μονοκατοικίας του '60. H κουζίνα, το μπάνιο και το WC έχουν επίσης ανακαινιστεί πλήρως, με εξαιρετικής ποιότητας σύγχρονα υλικά και είδη υγιεινής.
Επίσης διαθέτει θέση στάθμευσης και αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από τη Μαρίνα Αλίμου και κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς προς όλες τις κατευθύνσεις, προσφέροντας άριστη πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους και παραλίες.
Τα νέα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, η ανεξάρτητη αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και τα κλιματιστικά προσφέρουν άνεση και οικονομία όλο το χρόνο.
Το σπίτι αυτό αποπνέει μια αίσθηση νοσταλγίας και γλυκύτητας μιας άλλης εποχής, καθιστώντας το μοναδικό και ξεχωριστό.

Είναι ένα ιδανικό για όσους επιθυμούν άνεση και ποιότητα σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές του Αλίμου.
Tοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναική Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο ‘Αλιμος διαθέτει παραθαλάσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
160 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.800/mes
Precio del m²
11 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1960
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+9 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante