1/10

Terreno rústico en Venta

Kefalonia
€ 280.000
6.208 m²

Nota

Anuncio actualizado el 31/07/2024
Descripción

referencia: Ε-3

Ένα στολίδι στη νότια ακτή της Κεφαλονίας, αυτό το μεγάλο οικόπεδο βρίσκεται πολύ κοντά σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, τα Καμίνια. Έχει εύκολη πρόσβαση οδικώς με το δίκτυο του ρεύματος και του νερού σε κοντινή απόσταση και μια ποικιλία επιλογών για το πού ακριβώς να χτίσετε στο οικόπεδο.
Απολαμβάνει μια μοναδική και ανεμπόδιστη θέα σε όλη τη χρυσαφένια αμμουδιά με τα κρυστάλλινα, καθαρά και καταγάλανα νερά του κόλπου. Στον ορίζοντα διακρίνεται και το γειτονικό νησί της Ζακύνθου.
Στα θετικά στοιχεία του ακινήτου πέρα από την εκπληκτική θέα, συμβάλει η απευθείας πρόσβαση στην παραλία μέσω ενός αγροτικού δρόμου, οι πολυτελείς βίλες της περιοχής και το κοσμοπολίτικο χωριό Σκάλα που απέχει μόλις λίγα λεπτά μακρυά. Η πλούσια μεσογειακή βλάστηση τριγύρω συμπληρώνει την ομορφιά και τη μοναδικότητα του κτήματος.
Αυτό το κτήμα θα μπορούσε είτε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας υπέροχης βίλας, είτε εναλλακτικά για εμπορικούς σκοπούς. Απόσταση από θάλασσα 280μέτρα, Θέα Βουνό και θάλασσα
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno rústico
Superficie
6.208 m²
Información del precio
Precio
€ 280.000
Precio del m²
45 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+7 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante