Ático Eye-D Optical Store Paraskakis, Agios Ioannis, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviEye-D Optical Store Paraskakis
€ 300.000
3 habitaciones
103 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 29/06/2024
Descripción

referencia: 1-1301

Κωδικός ακινήτου: 1-1301 - Αγία Παρασκευή Κολλέγιο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 103 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., κήπο, τζάκι, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 40 τ.μ. - Τιμή: 300.000 €
Σε εξαιρετικό σημείο της Αγίας Παρασκευής πωλείται διαμέρισμα 103τμ, γωνιακό - ρετιρέ 4ου ορόφου, πάρκινγκ και αποθήκη. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι περίπου 40τμ, με δυο ανοίγματα-μπαλκονόπορτες στη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα, 2 πολύ άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, 1 μπάνιο, 1 wc, αποθήκη στο διαμέρισμα 3τμ και πατάρι. Ακόμη 40τμ γωνιακή βεράντα με απεριόριστη θέα σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττό. Διαθέτει ακόμη πάρκινγκ και αποθήκη 7τμ στο υπόγειο. Τα δάπεδα ειναι επενδεδυμένα με μάρμαρο σε όλο το σπίτι και τις βεράντες, ενώ τα υπνοδωμάτια είναι με ξύλο και τα μπάνια με πλακάκια. Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο. Η βεράντα εχει τέντα με αντηρίδες.
Βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά Αγίου Ιωάννου, με εύκολη πρόσβαση στις πλατείες της Αγίας Παρασκευής, το Κολλέγιο, τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και την Αττική οδό (περιφερειακή).

|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Características
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
103 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Balcón
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 300.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante