Dúplex Γληνού 45, 542 49, Θεσσαλονίκη, Nea Elvetia, Charilaou

CharilaouΓληνού 45, 542 49, Θεσσαλονίκη
€ 900/mes
5 habitaciones
156 m²
2 baños
Ascensor
Anuncio actualizado el 26/06/2024
Descripción

referencia: 1-796


Κωδικός ακινήτου:     1-796 

Σε μια από τις πιο ήσυχες και γραφικές περιοχές της Χαριλάου, ενοικιάζεται  μια ανακαινισμένη μεζονέτα  επιφάνειας 156 τ.μ. (καθαρά) . Αυτή η κομψή μεζονέτα εκτείνεται σε τρία επίπεδα (ισόγειο, ημιώροφο και 1ο όροφο) και βρίσκεται σε οικόπεδο 245 τ.μ., προσφέροντας άνετους και φωτεινούς χώρους διαβίωσης.

Η κατασκευή του ακινήτου ολοκληρώθηκε το 2004.  Η μεζονέτα περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο  μπάνια, εξασφαλίζοντας άνεση για όλη την οικογένεια. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ τα ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια και τα πλακάκια στους υπόλοιπους χώρους προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η θέρμανση παρέχεται από  σύστημα κεντρική  φυσικό αέριο, ενώ το τζάκι και ο κλιματισμός εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο. Η πόρτα ασφαλείας και το σύστημα συναγερμού προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια για τους κατοίκους.

Το ακίνητο διαθέτει μεγάλα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με σίτες, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση (ενεργειακή κλάση Δ). Η μεζονέτα είναι φωτεινή και προσφέρει εκπληκτική θέα στο δάσος και το πάρκο της Νέας Ελβετίας από το μεγάλο μπαλκόνι των 18 τ.μ.

Στον εξωτερικό χώρο, το ακίνητο διαθέτει έναν όμορφο κήπο 45 τ.μ. με μπάρμπεκιου, ιδανικό για χαλάρωση και κοινωνικές εκδηλώσεις. Υπάρχει επίσης μια αποθήκη 5 τ.μ. και ανοιχτό πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Η τοποθεσία της μεζονέτας είναι εξαιρετική, με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό, προσφέροντας εύκολες μετακινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κατοικία βρίσκεται σε μια ήσυχη και οικιστική ζώνη, εξασφαλίζοντας έναν ήρεμο και ποιοτικό τρόπο ζωής.

Αυτή η  μεζονέτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν έναν άνετο και πολυτελή χώρο διαβίωσης σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο στη Χαριλάου.     - Τιμή : 900 €


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Alquiler
tipología
Dúplex
superficie
156 m²
habitaciones
5 (3 dormitorios, 2 otros), 2 baños
planta
Planta baja, con ascensor, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 900/mes
gastos de comunidad
€ 30/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2004
calefacción
Central, de metano
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante