Piso de dos habitaciones Παπάφη 30, 546 39 Θεσσαλονίκη, Papafi, Toumpa

ToumpaΠαπάφη 30, 546 39 Θεσσαλονίκη
€ 550/mes
2 habitaciones
48 m²
2 baños
Planta 3
Ascensor
Anuncio actualizado el 28/06/2024
Descripción

referencia: EK-6972409

Διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 47,7 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος (πλάτος 45εκ).

Είναι ευήλιο, ευάερο, βορειοδυτικού προσανατολισμού. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, λέβητα φυσικού αερίου ως μέσο ατομικής θέρμανσης και πατώματα από φυσικό ξύλο και πλακάκι. Το λουτροαποχωρητήριο, η υδραυλική εγκατάσταση, η κουζίνα με το έπιπλό της και οι ηλεκτρικές συσκευές της είχαν αλλαχτεί/ανακαινιστεί το 2012. Δίπλα από το λουτροαποχωρητήριο διατίθεται παροχή και αποχέτευση για πλυντήριο ρούχων 45εκ. ή 60 εκ(εξαρτάται από την μάρκα). Διαθέτει επίσης εντοιχισμένη ντουλάπα στο ένα από τα δωμάτια. Τα εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος είναι PVC με μηχανισμούς διάνοιξης και ανάκλισης.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά όπου διαμένουν κατά βάση οικογένειες και φοιτητές, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δίπλα από τον σταθμό μετρό ‘Παπάφη’, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον περιφερειακό. Η απόσταση από την νέα παραλία Θεσσαλονίκης είναι 800μ. Κάθε Τετάρτη λαμβάνει χώρα λαϊκή αγορά δύο στενά δίπλα από το ακίνητο.

Το ακίνητο, αν και είναι μισθωμένο μέχρι 31/***/*******,μπορεί να καταστεί άμεσα διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
48 m²
habitaciones
2 dormitorios, 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Costes
precio
€ 550/mes
gastos de comunidad
€ 15/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1969
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Ζ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular