Dúplex, nueva, 120 m², Kalamaki, Alimos

Alimos
€ 715.000
4 habitaciones
120 m²
2 baños
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 01/07/2024
Descripción

referencia: Α-137610

Υπό κατασκευή Μεζονέτα 120,00 μ² Ισογείου + Α΄Ορόφου στον Άλιμο
Διατίθεται προς πώληση υπό κατασκευή μεζονέτα 120,00 μ² ισογείου + 1ου ορόφου ενός πολυτελούς εξαώροφου κτηρίου κατοικιών, ενεργειακής κλάσης Α+ στον Άλιμο. Η κατοικία είναι προσόψεως, διαμπερής, ευάερη, ευήλια και φωτεινή, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό.
Στο ισόγειο (α΄επίπεδο) της κατοικίας, συναντάμε έναν ενιαίο άνετο χώρο κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο και ένα WC. Μια εσωτερική κλίμακα οδηγεί στο πατάρι (β΄επίπεδο), όπου ευρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε έναν πλαϊνό εξώστη 9,09 τ.μ. και ένα λουτρό. Στην κατοικία συμπεριλαμβάνεται μία θέση στάθμευσης στο Β΄υπόγειο P12 και μία αποθήκη (Νο 5) 10,66 τ.μ. στο υπόγειο. Επιπροσθέτως στην κατοικία ανήκει η αποκλειστική χρήση του περιβάλλοντος κήπου 155 τ.μ.
Χαρακτηριστικά κατοικίας
Τριφασικό ρεύμα, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας με Fan Coil, προεγκατάσταση κλιματιστικών, προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, ζεστό νερό από αντλία θερμότητας σε συνδυαστική λειτουργία με ηλιακό θερμοσίφωνα,, θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, σίτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, ενεργειακό τζάκι, δάπεδα: στα υπνοδωμάτια από ξύλο, στους υπόλοιπους χώρους από πλακάκι, εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Τοποθεσία
Η κατοικία βρίσκεται σε σημείο που συνδυάζει την ηρεμία μιας καλής και ήσυχης περιοχής, με την εγγύτητα της λεωφόρου Ποσειδώνος. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθιστώντας την μία καλή επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες. βεράντα, βρίσκεται σε καλό σημείο της περιοχής, διπλά τζάμια αλουμινίου, δορυφορική κεραία, ενεργειακή κλάση Α+, ζώνη οικιστική, ηλιακός θερμοσίφωνας, κατάσταση υπό κατασκευή, κήπος, κλιματισμός, κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου, όλα τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα, πάρκινγκ, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, σίτες, συναγερμός, σωστή διαρρύθμιση, τύπος δαπέδων ξύλο και πλακάκια, φωτεινό, χώροι άνετοι και λειτουργικοί

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα
- https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137610

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 1/7/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr

! Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου !

► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
120 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 715.000
Eficiencia energética
año de construcción
2024
estado
Nuevo / En construcción
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante